Oyunseverlere iki müjde birden!

hitman 2

Geçtiğimiz saatlerde yapılan bir açıklama, oyun dünyasının en sevilen serilerinden biri olan Hitman serisi hayranlarını adeta sevince boğdu.

Oyunseverlere iki müjde birden! Hitman için söylenecek şüphesiz çok şey var. Bunların en başında geleni ise, bu serinin tüm zamanların en çok beğenilen oyun serilerinden biri olduğudur. İşte bu sevilen oyun serisi, geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre Hitman Triology Collection adıyla 20 Ocak tarihinden itibaren oyunseverlerin beğenisine sunulacak.

Serinin üç oyununu tek pakette toplayan Hitman Trilogy Collection, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Steam ve Epic Games Store için satışa sunulacak. İşte buraya kadar verdiğimiz haberler, bütün oyunseverleri ilgilendiren birinci müjdeydi. Sırada ise Xbox oyun konsolu kullanıcılarını ilgilendiren bir müjdemiz daha var.

HITMAN The Complete First Season 3

Oyunseverlere iki müjde birden!

Oyunun yayıncı ve geliştirici olan IO Interactive tarafından yapılan açıklamaya göre, Hitman Trilogy Collection satışa sunulduğu gün olan 20 Ocak’ta Xbox Game Pass’e de eklenecek. Yani Game Pass kullanıcıları, bu oyuna dünya genelinde diğer tüm kullanıcılar ile aynı anda ekstra herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmadan sahip olabilecekler.

Tabi Hitman Triology Collection her ne kadar bugüne kadar çıkan 3 Hitman oyununun bir paket haline getirilmiş versiyonu olsa da, yine de ilerleyen günlerde bu oyuna ilişkin türlü yenilikler duyabiliriz. Bakalım bir zamanlar oyun dünyasını her yapımıyla kasıp kavuran, her yeni oyunu olay olan Hitman’in bu paketi nasıl bir ilgi görecek. Hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Realme 9i şaşırtıcı fiyatıyla dikkat çekiyor