Hitman 2 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

hitman 2

Io Interactive ve Warner Bros. işbirliğiyle geliştirilen Hitman 2 hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. Yapımcı stüdyo tarafından açıklanan bilgiye göre, serinin yeni oyunu 6 farklı lokasyonda geçecek.

Oyun dünyasının kült karakterlerinden biri olan Agent 47, tekrardan PC ve konsollarımıza konuk olmaya hazırlanıyor. Uzun bir süredir gelişim aşamasında bulunan Hitman 2, bu yılın sonlarına doğru PC, PS4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek.

Hitman 2, 6 farklı bölgede geçecek

Kısa süre önce Hitman 2 hakkında bazı detaylar sızdırılmıştı. Sızdırılan bilgilerde oyunun Yeni Zelanda, Miami, Kolombiya, Mumbai, Amerika Birleşik Devletleri ve Kuzey Atlantik olmak üzere 6 farklı bölgede geçeceği belirtilmişti.

Şimdi ise bu açıklama, oyunun yapımcı stüdyosu olan Io Interactive tarafından doğrulandı. Io Interactive yetkilileri, bu 6 bölgeyi direkt olarak doğrulamasa da oyunun 6 farklı lokasyonda geçeceğini açıkladılar.

Şimdilik bu 6 lokasyondan sadece Miami kesinlik kazanmış durumda. Diğer bölgeler hakkında henüz resmi bir açıklama gelmiş değil.

Öte yandan Hitman2’nin çıkışından sonra, iki adet ek paketin yayınlanacağı da kesinleşmiş oldu. Sonradan gelecek olan ek paketlerle oyuna 2 farklı lokasyon daha eklenecek. Yani kısa bir şekilde özetlememiz gerekirse, Hitman 2’de bizleri toplam 8 farklı lokasyon bekliyor olacak.

Bu bölgelerde hikaye görevlerinin yanı sıra ekstra kontratlar ve diğer oyuncular tarafından oluşturulmuş hedefleri indirme şansına da sahip olacağız.

Hitman2, PS4, Xbox One ve PC için eş zamanlı olarak 13 Kasım’da raflardaki yerini almış olacak.

NBA 2K19 kapak yıldızı belli oldu