Hitman 2 ekran görüntüleri yayınlandı!

HITMAN 2 Launch SantaFortuna 1541530087

Warner Bros ve IO Interactive işbirliği ile geliştirilen Hitman 2 için geri sayım başladı. 13 Kasım tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan Hitman 2 için bugün ekran görüntüleri yayınlandı. Oyun gerçekten muhteşem görünüyor!

Ajan 47 efsanesi geçtiğimiz yıl seriye sil baştan çekmiş ve Hitman adını taşıyan ve bölümler şeklinde yayınlanan oyun ile karşımıza yeniden çıkmıştı. Warner Bros ve IO Interactive firmalarının yapımını üstlendiği Hitman’in yeni oyunu ise bu ay içerisinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarındaki yerini alacak.

13 Kasım 2018 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan oyun, geçtiğimiz gün Steam üzerinden önyüklemeye açıldı bile. Bugün ise oyunun iştah kabartan ekran görüntüleri yayınlandı. Görünüşe göre Hitman 1’den ders alan geliştirici firma, oyunculara görsel şölen sunacak.

Red Dead Redemption 2 için kritik güncelleme

Oyunun çıkmasına az bir süre kala en çok merak edilen konu ise oyundaki buglar. Hitman 1’deki saçma sapan buglar oyun deneyimini etilemese de can sıkıcı olabiliyordu. Güncellemeler ile her ne kadar bu hatalar düzeltilse de yine ilk deneyim de oyuncular pek memnun olmamıştı.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve sizleri Hitman’in ekran görüntüleri ile baş başa bırakalım.

Hitman 2Diğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.