Oyunseverler müjde! Bu yeni oyunu çok seveceksiniz

Oyunseverler müjde! Bu yeni oyunu çok seveceksiniz

Serideki en son oyunun üzerinden altı yılı aşkın bir süre geçen Firaxis, yeni bir Civilization oyunu üzerinde çalıştığını doğruladı. Oyunseverler bu yeni oyuna bayılacak. İşte detaylar.

Stüdyo, oyunseverler için heyecan verici bir gelişme duyurdu ancak yeni oyun hakkında pek fazla ayrıntı paylaşmadı, ancak Ed Beach’in projenin kreatif direktörü olduğunu söyledi. Beach, en son Civilization VI’nın baş tasarımcısı olmak da dahil olmak üzere, franchise üzerinde 15 yıldan fazla deneyime sahip. Bu da oyunun ne kadar profesyonelce olacağının en büyük göstergesi. Firaxis’in ana şirketi Take-Two Interactive, bu hafta bir basın bülteninde haberleri paylaştı. Stüdyo başkanı Steve Martin, 2006 yılında Firaxis’in kurucu ortağı Jeff Briggs’ten devraldığı şirketin başkanı olarak yaklaşık 17 yıl hizmet verdikten sonra Firaxis’ten ayrılacak.

Daha önce stüdyonun baş işletme sorumlusu olan Heather Hazen, günlük işleri devralacak. Hazen, “stüdyonun mirasını sürdürme fırsatına sahip olduğum için çok heyecanlıyım” dedi. “Sektörümüzdeki en iyi geliştiricilerden bazılarıyla çalıştığım için şanslıyım ve Civilization serisini dünya çapındaki milyonlarca oyuncumuz için heyecan verici yeni zirvelere taşıma planlarımız var.”

Oyunseverler müjde! Bu yeni oyunu çok seveceksiniz

Şirket şimdi tamamen yeni oyununa odaklanacak. Bir medeniyet oyunu olacağı belirtilen oyun birbirinden heyecanlı içeriklere ve gelişmiş grafiklere sahip olacak. Bu kapsamda beklentileri yüksek tutan oyunun henüz bir çıkış tarihi mevcut değil. Ancak oyunseverler için çok heyecan verici içeriklere sahip olacak olan oyun ile ilgili görseller yakında gelmeye başlayacak.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania beğenilmedi