Yeni Doom Oyunu 2015’e Kadar Görünmeyecek

Yeni Doom Oyunu 2015e Kadar Görünmeyecek

Geçtiğimiz hafta düzenlenen QuakeCon 2014 kapsamında katılımcılara gösterilen yeni Doom oyunu, 2015 yılına kadar bir daha kullanıcılara gösterilmeyecek.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen QuakeCon’un bu yılki etkinliği Bethesda Softworks ve id Software tarafından geçtiğimiz hafta ABD’de düzenlendi. Etkinliğin en dikkat çekici sunumu ise, id Software tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından piyasaya sürülecek olan yeni Doom‘un etkinliğe katılanlara gösterilmesi oldu. Uzun süredir yapım süreci devam eden yeni Doom oyunu, QuakeCon 2014 katılımcılarına gösterilmiş olsa da diğer oyunseverler için herhangi bir içerik yayınlanmadı.

Yeni_Doom

Üstelik Bethesda Softworks cephesinden gelen yeni açıklamalara bakılacak olursa, bu durum bir süre daha devam edecek. id Software’in yeni Doom oyunu üzerinde çalışma devam ettiğini vurgulayan Bethasda Softworks yöneticisi Pete Hines, oyunun 2015’e kadar bir daha gösterilmeyeceğini açıkladı. Oyunun henüz hazır olmadığı ve üzerinde çalışması gerektiğini söyleyen Hines, QuakeCon’da oyunu göstererek oyunun iptal edildiği yönünde çıkan söylentilere son vermek istediklerini belirtti.

FIFA 15′te Futbolcular Daha Zeki Olacak