Overwatch veda etti; artık sahne Overwatch 2’nin

Overwatch 2

2016 yılındaki çıkışından beri en popüler oyunlardan biri olan Overwatch erişime kapandı. Onun yerini Overwatch 2 alıyor.

Blizzard’ın 2016 yılında çıkardığı Overwatch, kısa sürede geniş bir kitleye ulaşarak son yılların en başarılı oyunlarından biri haline geldi. Hatta bu haftaya kadar bile en popüler online oyunlardan biri olarak yerini koruyordu. Bu haftaya kadar diyoruz çünkü Overwatch bu hafta oyun severlere veda etti. Uzun yıllar keyifle oynana oyun, iki gün önce erişime kapatıldı. Bunun sebebi ise merakla beklenen devam oyunu Overwatch 2’nin çıkışı.

Hatırlarsanız Blizzard geçtiğimiz aylarda bir açıklama yaparak, Overwatch 2’nin çıkışının ardından Overwath ile birlikte var olmayacağını, onun yerine ilk oyunun yerini alacağını açıklamıştı. Nitekim öyle de oldu. İki gün önce Overwatch kapatıldı. Yaklaşık 48 saat boyunca Overwatch oyuncuları oyunsuz kalacak. Ancak bu sürenin sonunda serinin yeni oyunu oyun severlerle buluşacak. Heyecanla beklenen Overwatch 2, bugün oyun severlerin beğenisine sunulacak.

mccree

Elbette oyuncuların ilk oyunda açtıkları skinler ve diğer kozmetik eşyalar Overwatch 2’ye transfer edilecek ve burada kaldıkları yerden devam edebilecekler. Yine de Blizzard’ın bu hamlesinin oyuncular nezdinde nasıl karşılık bulacağını zaman gösterecek. Çünkü Blizzard’ın yeni oyunda sunduklarını beğenmeyenler de olacaktır şüphesiz. Normalde yeni oyunu beğenmeyenler eski oyunu oynamaya devam ederdi. Ancak Overwatch’da böyle bir imkan olmayacak. Bu riskli hamlenin Blizzard için nasıl sonuç vereceğini bekleyip göreceğiz.

Pixel 7 ve Pixel 7 Pro tasarımı tüm hatlarıyla görüldü