Blizzard’dan Yeni Bombalar!

blizzard2

Diablo, Starcraft , Warcraft ve World of Warcraft’ın yapımcısı, dev üretici Blizzard, dört yeni bombayla oyun dünyasını sarsıyor. Bunların arasında sürpriz bir yapım da yer alıyor. 

Blizzard, 2015 yılında satışa sunacağı dört yeni yapımı tanıttı. Blizzard, hiç beklenmedik ve kendine uzak bir türe de imza attı.

Overwatch

bastion overwatch 007

Blizzard, sadece ve sadece belli oyunlarda uzmandır ve yapabilecek olsa da bu türlerin dışına çıkmaz. En azından çıkmazdı. Diablo, Starcraft ve, Warcraft’ın yaratıcısı, 20 yıldan sonra en radikal oyununu raflara yerleştirmeyi hedefliyor. Overwatch isimli yapım, .ok oyunculu, üçüncü görüş açılı bir aksiyon oyunu. Tekrarlıyoruz; Blizzard, çok oyunculu bir FPS geliştiriyor. Overwatch, 2015 yılının ilk çeyreğinde Beta sürümüyle boy gösterecek.

StarCraft II: Legacy of the Void

Uzun süredir merakla beklenen Starcraft’ın 2’nin üçüncü genişleme paketi 2015 yılının ilk yarısında satışa sunulacak ve parçalanmış Protoss ırkının yeniden bir araya gelmesini konu alacak.

Heroes of The Storm

Yapım League of Legends ve DOTA 2’nin doğrudan rakipleri konumunda olacak 15 Haziran 2015’de raflardaki yerini alacak.

HearthStone

Hearthstone, Blizzard’ın Goblis versus Gnomes’in benzeri, dijital kart oyunu sınıfında yer alacak. Yapım 150 yeni kartla, gelecek ay satışa sunulacak.

Apple Pay’ın Çıkışı Google’a Yaradı