ÖTV indirimli en ucuz sıfır otomobiller

en ucuz sıfır otomobiller

#İŞBİRLİĞİ

ÖTV oranlarına esas matrahın indirilmesiyle birlikte otomobil fiyatlarında 3000 TL ile 11000 TL arasında indirimler gerçekleşti. İşte ÖTV indirimi sonrasında en ucuz sıfır otomobiller.

Geçtiğimiz günlerde paylaştığımız bir içerikte, 100.000TL altına satılan sıfır otomobilleri gündeme almıştık. Listedeki araç sayısı hayli sınırlıydı. Genel olarak araç fiyatları da 90.000 TL ile 100.000 TL arasında değişiyordu. Kısa süre önce gelen ÖTV düzenlemesiyle birlikte bazı sıfır araçların fiyatı 80.000TL’nin de altına indi. Ayrıca 100.000TL altına satılan sıfır araç sayısı da arttı.

Bizler de bu bağlamda en ucuz sıfır otomobiller listemizi güncellemek istedik. En ucuz sıfır otomobiller listemizi oluştururken, ülkemizde en çok kullanılan markaların, en ucuz modellerini baz aldık.

En ucuz sıfır otomobiller (ÖTV indirimi öncesi)

Genel olarak düşük segmentteki cihazlarda öyle büyük bir indirim gerçekleşmiş değil. Yani ülkemizdeki sıfır otomobil fiyatları hala istenilen seviyelere düşmüş değil. Zira pek çok markada hala 100.000TL altı model sayısı 1 ya da 2. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri en ucuz sıfır otomobiller listemiz ile baş başa bırakalım.

ÖTV indirimi sonrası en ucuz sıfır otomobiller

Renault Clio Joy

renault clio

Model: 1.2 75bg
Fiyat: 91.250 TL (Hurda Teşvikli Fiyat)