Red Dead Redemption 2, hayvanat bahçesini andıracak

rdr 2 1

Rockstar Games tarafından geliştirilen Red Dead Redemption 2 hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. Uzun bir süredir yapım aşamasında bulunan oyun adeta hayvanat bahçesini andıracak.

Bilindiği üzere Rockstar Games çok uzun bir süredir Red Dead Redemption 2 üzerinde çalışıyor. İlk oyunu ile oyun severlere vahşi batı tadında bir GTA deneyimi sunan yapım, devam oyunuyla çıtayı oldukça yukarılara çekecek.

Red Dead Redemption 2 yaşayan bir dünya ile geliyor

26 Ekim’de Xbox One ve PlayStation 4 için raflardaki yerini alacak olan yapım hakkında Rockstar Games bazı yeni açıklamalarda bulundu. Yapımcı ekip tarafından paylaşılan bilgilere göre RDR 2’de 200’ün üzerinde hayvan çeşidi yer alacak. Bu sayı pek çok hayvanat bahçesindeki tür sayısından bile daha fazla.

Üstelik her hayvan kendi ekosistemi içerisinde, karakterine göre davranışlarda bulunacak. Yani RDR 2’deki vahşi yaşam kendi içerisinde sonsuz bir döngüye sahip olacak.

Hepsi bu kadarla da sınırlı değil. Red Dead Redemption 2’de atınızla kuracağınız duygusal bağ da çok önemli olacak. 19 farklı at türünün yer alacağı oyunda, zaman zaman atınızı değiştirmek zorunda kalabileceksiniz. At değiştirdiğiniz zaman aradaki duygusal bağ da sıfırdan başlayacak.

Oyunda avlanma dinamikleri de önemli ölçüde değiştirilmiş. Örneğin balık tutarken, kullandığınız yemden, olta takımına kadar pek çok detay başarınızda önemli rol oynayacak.

Görünen o ki RDR 2’de gerçekten yaşayan bir vahşi doğa bizleri bekliyor olacak.

CoD Black Ops 4 çıkış videosu yayınlandı