Oppo Reno ve Galaxy S10+ kamera karşılaştırması

Ekran Resmi 2019 05 08 12.27.51

#İŞBİRLİĞİ

Son dönemin kamera açısından hayli başarılı iki modeli karşı karşıya. İşte Oppo Reno ve Galaxy S10+ kamera karşılaştırması!

Son dönemde akıllı telefonların kamera anlamında çağ atladıklarını söylemek, sanırım pek de yanlış olmayacaktır. Artık günümüz amiral gemisi modellerinde 3 ana kamerada oluşan modüller görmek, bizler için alışıldık bir durum haline geldi. Hatta 2019’da çıkan pek çok modelde 4 ana kameradan oluşan modüllerle de karşılaştık.

Elbette kamera sayısının fazla olması, o telefonun çok iyi bir fotoğraf performansına sahip olduğu anlamına gelmiyor. Genel olarak telefonların fotoğraf performansını, aynı ışıkta, aynı açıdan çekilen fotoğrafların karşılaştırması ile anlayabiliyoruz.

Benzer koşullarda yapılan çekimleri puanlandıran ve telefonları sıralayan DxOMark bu anlamda güvenilir adreslerden biri. Hali hazırda DxOMark’a göre en yüksek puana sahip modeller P30 Pro ve Galaxy S10+ 5G.

Hangisi daha iyi fotoğraf çekiyor?

Peki kısa süre önce Türkiye pazarına da giriş yapan Oppo, kamera odaklı yeni modeli Reno ile rakiplerine kafa tutabilecek mi?

Bilindiği üzere Oppo Reno geçtiğimiz günlerde resmiyet kazanmıştı. 10X periscope kamerasıyla dikkatleri üzerine çeken model, teknoloji tutkunlarından da övgü toplamıştı.

2000 TL altı en iyi akıllı telefonlar için tıklayın

Peki Reno, S10+ karşısında ne kadar iyi? Bugün ki yazımızda Oppo Reno ve Galaxy S10+ ile aynı açıdan çekilmiş fotoğraflarla karşınızdayız.

Oppo Reno ve Galaxy S10+ ile aynı ışıkta, aynı açıdan çekilen fotoğraflar hangi telefonun daha iyi bir kameraya sahip olduğunu anlamanızda da kriter olabilir.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri iki telefonun kamera karşılaştırması ile başbaşa bırakalım.

oppo reno vs galaxy s10


Yorumlar kapatıldı.