Oppo Reno canlı canlı görüntülendi!

oppo reno

Oppo’nun önümüzdeki dönemde tanıtacağı yeni modeli Reno canlı canlı görüntülendi. İşte Oppo Reno hakkındaki son detaylar.

Akıllı telefon pazarının iddialı isimlerinden biri olan Oppo, şu aralar yeni amiral gemisi modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. Şimdiye kadar sızdırılan bilgilere göre Oppo Reno, Snapdragon 855 yonga seti ile gelecek. Uçtan uca ekran tasarımına sahip olan Reno’da herhangi bir çentik ya da ekranda kamera için delik bulunmayacak.

Oppo Reno bir kez daha görüntülendi

Hatırlanacağı üzere Çinli üretici geçtiğimiz yıl Find X modelinde kızaklı bir kamera sistemi kullanmıştı. Nitekim benzer bir sistem Oppo Reno modelinde de kullanılacak.

Fakat Reno’yu özel kılan şey 10X optik zoom yapabilme özelliği. Malum Huawei tarafından kısa süre önce tanıtılan P30 Pro modelinde de Periscope Zoom adı altında 5X optik zoom yapabilen bir kamera vardı. Reno’da kullanılan kamera ise 5X yerine 10X optik zoom yapabiliyor.

Çinli üreticinin 10 Nisan’da düzenleyeceği özel bir etkinlikle tanıtılacak olan model geçtiğimiz gün bir kez daha ortaya çıktı. Dilerseniz Reno’nun yeni sızdırılan görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

oppo reno 1

Oppo yeni amiral gemisi modelinin 5G’li farklı bir versiyonunu da satışa sunacak. ColorOS 6 destekli Android Pie ile gelecek olan telefon 50W Super VOOC Charging teknolojisini de destekliyor.

Çinli üreticinin yeni amiral gemisi modelini nasıl bir etiketle satışa sunacağı da henüz kesinleşmiş değil. Fakat genel kanı Reno’nun 500 euro civarında bir fiyata sahip olacağı yönünde.

Huawei P30 tanıtıldı! İşte özellikleri