2019 yılının en çok ziyaret edilen internet siteleri açıklandı!

en çok ziyaret edilen internet siteleri

Online olarak hizmet veren bütün platformların nihai amacı, en çok ziyaret edilen internet siteleri içerisinde yer almak. Bu listede bulunduğunuzda hem daha fazla kişi tarafından ziyaret edilmiş hem de internet dünyasında popülerliğiniz artmış olacak.

SimilarWeb her yıl yaptığı gibi 2019 yılında da en çok ziyaret edilen internet sitelerini açıkladı. Listede ilk 3 içerisinde bulunanlar kimseyi şaşırtmadı. Ancak listenin aşağılarına doğru bazı şaşırtıcı tablolar ortaya çıktı.

En çok ziyaret edilen internet siteleri milyarlık trafik alıyor

2019’un Mart ayında ziyaret edilmiş olan en popüler internet siteleri içerisinde zirvede Google bulunuyor. 63.16 milyar kez tıklama alan Google, şu an için Dünyanın en büyük arama motoru olarak görünüyor.

en çok ziyaret edilen internet siteleri

SimilarWeb tarafından yayınlanan listenin ikinci sırasında ise 25.19 milyar kez tıklanma ile YouTube bulunuyor. Sınırsız sayıda video içeriklerinin yer aldığı YouTube, bu defa da şaşırtmadı. 21.18 milyar ile Facebook, üçüncü sırada yer alıyor. Türkiye’de yasaklı olan Wikipedia’nın Mart ayındaki ziyaretçi sayısı ise 5.27 milyar oldu.

Tüm bu listede en çok şaşırtan ikili: Netflix ve Amazon. Dünyanın en büyük e-ticaret sitesi Amazon, ilk 10’da kendisine yer bulamadı. Bu listedeki internet sitelerinden sizi şaşırtan oldu mu? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Eset Internet Security 2019 ile güvende olun!