Redmi Note 14 Pro’nun Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Redmi Note 14 Pro

Redmi Note 14 Pro’nun resmi olarak tanıtılmasına saatler kala, telefonun teknik özellikleri hakkında merak edilen tüm detaylar ortaya çıktı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Xiaomi, yarın kendi memleketinde bir etkinlik düzenleyecek ve son günlerde pek çok sızıntıya konu olan Redmi Note 14 Pro serisini resmi olarak tanıtacak. Biz bu etkinlik için beklerken, Redmi Note 14 Pro hakkında sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Telefonun lansmanına saatler kala gelen son sızıntı, Note 14 Pro’nun teknik özellikleri hakkında merak edilen soruları açıklığa kavuşturdu.

Redmi Note 14 Pro’nun yonga seti, daha önce gelen sızıntılarda da belirtildiği gibi Snapdragon 7s Gen 3 olacak. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 8, 12 ya da 16 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara üç farklı seçenek sunulacak: 128, 256 ve 512 GB. Telefonda 5500 mAh’lık bir batarya bulunacak. Bu bataryanın şarj hızı ise 68W olacak.

Redmi Note 14 Pro 8

Redmi Note 14 Pro, 6.67 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacak. 1220 x 2712p çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. Ekranın üzerinde 16 megapiksellik selfie kamerası yer alacak. Arka tarafa geldiğimizde ise bizi üçlü arka kamera karşılıyor. Bu üçlü arka kameranın ana lensi 50 megapiksel. Ona 12 megapiksellik geniş açılı bir lens ile 2 megapiksellik makro kamera eşlik ediyor. Telefonun işletim sistemi ise tahmin edebileceğiniz gibi Android 14 olacak.

Standart model ve Pro+ modelinin teknik özellikleri henüz bu kadar detaylı olarak ortaya çıkmamış olsa da onlar da bugüne kadar pek çok sızıntıya konu oldu. Bu sızıntılara göre standart modelin yonga seti Dimensity 6100+, Note 14 Pro+ modelinin yonga seti ise Dimensity 7350 olacak.

Microsoft, Game Pass’e Oyun Toplamak İçin Kesenin Ağzını Açtı