Oppo Find X6 Pro kamerası nasıl olacak?

Oppo Reno 9

Çinli teknoloji devi Oppo tarafından geliştirilen ve bu ayın sonunda gerçekleşmesi beklenen MWC 2023 etkinliğinde tanıtılacak olan Oppo Find X6 Pro’dan önemli bir sızıntı var.

Oppo Find X6 Pro kamerası nasıl olacak? Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Çinli teknoloji devi Oppo, şu sıralar tüm mesaisini yeni amiral gemisi modeli olan Find X6 Pro’ya ayırmış durumda.

oppo find x6 pro

Çinli teknoloji devinin uzunca bir süredir üzerinde çalıştığı bu telefona ait henüz çok net bir genel görüntü söz konusu değil. Ancak birkaç saat önce internete sızan bir görsel, Find X6 Pro’nun kamera platformu hakkında çok önemli bilgiler sunuyor.

1

Oppo Find X6 Pro kamerası nasıl olacak?

Sızdırılan görüntüye baktığımız zaman, cihazın arka yüzeyinde 3’lü bir kamera kurulumunun olduğunu ve bu kameraların 2’li led flaş ile desteklendiğini görüyoruz. Kamera ünitesinin orta kısmında yer alan Hasselblad ve alt kısmında bulunan MariSilicon ibareleri dikkatlerden kaçmazken, bu kurulumun yalnızca Pro modeline mi ait olduğu yoksa standart modelinde mi aynı şekilde karşımıza çıkacağı henüz bilinmiyor.

Oppo Find X5

Bugüne kadar internete yansıyan bilgilerde, Oppo Find X6 serisinin en az iki modelden oluşacağı ve standart modelin gücünü Dimensity 9200 yonga setinden alırken, Pro modelinin ise Snapdragon 8 Gen 2 ile destekleneceği belirtiliyor. Tabi burada gözler ister istemez serinin güçlü modeli Oppo Find X6 Pro’da olacaktır. Her iki cihaza ilişkin kesin bilgilere ulaşabilmek içinse, bu ayın sonunu beklememiz gerekecek.

TikTok kullanıcıları son söylentilerden çok rahatsız!