Oppo iki cihazı hakkında haberler verdi

oppo find x5 pro

Çinli teknoloji devi Oppo’nun uzun bir süredir üzerinde çalıştığı biri akıllı telefon diğeri akıllı kulaklık olmak üzere iki cihazından, teknoloji meraklılarını sevindirecek iki güzel haber geldi.

Oppo iki cihazı hakkında haberler verdi. Firma günden güne hem ürünlerdeki model sayısını hem de başlı başına ürün çeşitliliği sayısını arttıran bir şirket. Bunu bazen doğrudan ana markası yani Oppo üzerinden yaparken bazen de Realme, Vivo, OnePlus gibi alt markaları aracılığıyla yapıyor. Şirketin üzerinde çalıştığı ve yakın zamanda piyasaya sürmeye hazırlandığı iki farklı ürünü de bu stratejinin bir parçası olarak görülüyor.

Cihazlardan ilki son zamanlarda adından sıkça bahsettiğimiz  F21 Pro. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde bu akıllı telefona ait neredeyse bütün özellikle sızdırılmış, Çinli teknoloji devi ise bu konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmamıştı. Ancak bugün itibariyle F21 Pro’nun en çok merak edilen yönlerinden biri olan ön kamerası hakkında ilk resmi açıklamalar geldi.

Oppo iki cihazı hakkında güzel haberler verdi
Oppo’nun iki yeni cihazından güzel haber var

İki cihazı hakkında haberler verdi

Çinli şirket tarafından yapılan açıklamayla birlikte, daha önce sızıntılarda yer alan bilgiler de doğrulanmış oldu. Buna göre F21 Pro’nun ön yüzeyinde 32MP2ik Sony IMX709 lensi bulunacak. Resmi olarak duyurulan bu lens modelinin en önemli özelliği ise %60’a kadar daha fazla ışık hassasiyeti içermesi. F21 Pro bu yönüyle karanlık ortamlarda bile çok daha üstün performanslar sergileyebilecek.

Oppo iki cihazı hakkında güzel haberler verdi

Firma tarafından yapılan açıklamada ayrıca bir başka cihaz olan Enco Air2 Pro TWS kablosuz kulaklık modeli hakkında da çok önemli bir bilgi verildi. Oppo, bu yeni kablosuz kulaklık modelinin 12 Nisan’dan itibaren satışa sunulacağını açıklarken, kulaklığın muhtemel fiyatı hakkında ise herhangi bir bilgi vermedi.

Activision Blizzard stüdyolarında işçi grevi sürüyor