Hareketli Kameralı Oppo N3’ün Detayları Ortaya Çıktı

oppo n3

Çinli elektronik ürünler üreticisi Oppo’nun yeni akıllı telefonu Oppo N3 modelinin satış fiyatı ve detayları ortaya çıkmaya başladı.

Adını yüksek performanslı ve uygun fiyatlarıyla tün dünyaya duyurmayı başaran Çinli elektronik ürünler ve akıllı telefon üreticisi Oppo, hareketli kameralı yeni telefonu Oppo N3 modelini 29 Ekimde tanıtacak. Daha önce Oppo N1 modeliyle hem arka hem de selfie çekimleri için kullanılabilen hareketli kameraya sahip bir model üreten Oppo, özellikle Asya pazarında çok başarılı sonuçlar elde etmişti.

oppo-n3

 N1’in geliştirilmiş versiyonu olması beklenen Oppo N3 modeliyle ilgili olarak geçtiğimiz hafta Çinli sosyal medya sitesi Weibo üzerinden paylaşım yapılmıştı. Yeni telefonun hareketli kameralı arka bölümünün görseli paylaşılırken, çift LED flaş ve kameraya ön bakış sunulmuştu. 5.5 inç boyutundaki 1080p çözünde ekranla gelmesi beklenen telefonda, Qualcomm’un Snapdragon 805 çip setinin ve 3GB RAM’in görev yapacağı tahmin ediliyor.

oppo-n3-fiyat

16 Mega piksel çözünürlüğündeki hareketli kamera sayesinde yüksek çözünürlüklü selfie/öz çekim yapabilmenize imkan tanıyacak olan Oppo N3’ün kamerası otomatik olarak 206 derece hareket edebilecek.  Çin’den gelen bilgilere göre 700 dolar ya da 550 euro fiyatla satışa sunulacağı iddia edilen Oppo N3’ün detaylarını önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız.

Turkcell ve Türkiye 4G’ye hazır