Oppo Find N2 önümüzdeki hafta tanıtılabilir

Oppo Find N2

Oppo Find N2’nin çıkış tarihi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. İddialar doğru çıkarsa Oppo katlanabilir telefonunu önümüzdeki hafta tanıtabilir.

Akıllı telefon pazarında son dönemin yükselen trendi olan katlanabilir telefonların sayısı hızla artıyor. Bir yandan Samsung katlanabilir telefonlarına yenilerini eklemeye devam ederken bir yandan Çinli telefon üreticileri de kendi modelleriyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Katlanabilir akıllı telefonlar çıkaran bu Çinli telefon üreticilerinden biri olan Oppo, yıl bitmeden katlanabilir telefonlarına iki yeni model daha ekleyecek.

Hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda gelen bilgilerle birlikte Oppo Find N2 ve Find N2 Flip’in aralık ayında tanıtılacağı büyük ölçüde kesinleşmişti. Dün gelen son bilgilerle birlikte telefonun tam olarak ne zaman tanıtılacağı da büyük ölçüde belli oldu.

Bildiğiniz gibi Oppo her yıl aralık ayında Inno Day adını verdiği bir etkinlik düzenliyor ve bu etkinlikte yeni teknolojilerini ve ürünlerini tanıtıyor. Gelen son bilgilere göre Oppo Inno Day 2022, 14 Aralık’ta gerçekleşecek. Bundan bir gün sonra, yani 15 Aralık’ta ise Oppo Find N2 ve N2 Flip resmi olarak tanıtılacak.

Oppo Find N2

Oppo Find N2’nin dış yüzeyindeki ekran, 5.54 inç olacak. Samsung E6 AMOLED ekran kullanacak telefonun çözünürlüğü ise 2120x1080p olacak. Telefonun içindeki katlanabilir ekran ise 7.1 inç olacak. Dış ekranda olduğu gibi bu ekran da Samsung’un E6 AMOLED ekranı olacak. İç ekranın çözünürlüğü ise 1920x1792p. Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre her iki ekranın da yenilenme hızı 120 Hz.

Oppo Find N2’nin kamera özellikleri de büyük ölçüde netlik kazanmış durumda. Katlanabilir telefonun iç yüzünün her iki tarafında 32 megapiksellik birer selfie kamerası bulunacak. Telefonun arka yüzünde ise üçlü bir kamera sistemi olacak. Bu üçlü kameranın ana lensi 50MP Sony IMX800 (1/1.56″). Ona 48 megapiksellik bir geniş açılı lens ve 32 megapiksellik telefoto lens eşlik ediyor.

Elon Musk: “Başıma kötü bir şey gelebilir!”