Oppo Find N2 Flip özellikleri kesinleşti

find n2 flip

Çinli teknoloji devi Oppo, dün düzenlediği bir etkinlikle yeni katlanabilir akıllı telefon modeli Oppo Find N2 Flip’i resmen tanıttı.

Oppo Find N2 Flip özellikleri kesinleşti. Katlanabilir akıllı telefon sektörü her geçen gün biraz daha büyümeye ve çeşitlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda daha önce karşımıza Find N modeli ile çıkan Oppo, dün itibariyleyse portföyüne iki yeni model daha ekledi. Bu telefonlardan birincisi, daha önce piyasaya sürülen ve yatay katlanabilir tasarıma sahip olan Find N serisinin devamı Find N2 olurken, asıl gözler ikinci model olan ve Samsung’un Galaxy Z Flip4 modeline karşılık gelen Find N2 Flip’teydi.

find n2 flip 1

İç tarafta 6,8 inç büyüklüğünde ve 1080 x 2520 piksel çözünürlüğünde 120Hz AMOLED ekranla gelen Oppo Find N2 Flip, dış yüzeyinde ise sektördeki rakiplerine göre devasa sayılabilecek bir boyut olan 3,26 inç büyüklüğe ve 382 x 720 piksel çözünürlüğe sahip bir ekran bulunduruyor.

find n2 flip 2

Oppo Find N2 Flip özellikleri kesinleşti

Dikey katlanabilir tasarımıyla kapaklı telefonlar ailesine dahil olan bu katlanabilir akıllı telefon, gücünü MediaTek Dimensity 9000+ yonga setinden alıyor. Güçlü işlemci kümesini 8GB RAM + 256GB dahili depolama alanı, 12GB RAM + 256GB dahili depolama alanı ve 16GB RAM + 512GB dahili depolama alanı gibi seçeneklerle destekleyen telefon, arka yüzeyinde 50MP + 8MP’den oluşan ikili bir kamera kurulumu tercih etmiş. Cihazın selfie kamerası 32MP’lik tek bir lensten oluşurken, Oppo Find N2 Flip’in pil yuvasında ise 4.300mAh’lık bir bataryanın bulunduğunu belirtelim.

find n2 flip

Hızlı şarj teknolojisi olarak 44W’lik bir birimi tercih eden telefonun global pazarda ne zaman satışa sunulacağı veya fiyatının ne kadar olduğu konularına dair bir açıklama yapılmazken, Oppo’ya yakın kaynaklar bu cihazın 900 dolar civarı bir fiyattan satışa sunulacağını belirtiyor.

Lenovo, Intel Celeron 7305 İşlemcili yeni bilgisiyarını duyurdu