CoD Modern Warfare 2 ücretsiz oluyor!

Call of Duty: Modern Warfare inceleme puanları

Dünyanın en popüler oyun serilerinden biri olan Call of Duty’nin yeni oyununu alıp almamakta kararsızsanız, bu kampanya tam size göre demektir.

CoD Modern Warfare 2 ücretsiz oluyor! Oyun dünyası birçok önemli seriye sahiptir. Bununla birlikte Call of Duty’nin yeri oyunseverlerin gönüllerinde farklı. Nitekim oyunun satışa sunulmasının üzerinden henüz 10 gün geçtikten sonra toplam hasılatın 1 milyar doları geçtiğinin açıklanması, bu durumu oldukça net bir şekilde gözler önüne seriyor.

Call of Duty: Modern Warfare II için şaşırtan duyuru!

Öte yandan Call of Duty: Modern Warfare 2’yi satın alıp almama konusunda kararsızsanız kimse size kızamaz. Çünkü oyunun satış fiyatı tam 1.099-TL’ki bu da özellikle öğrenci olarak yaşamını sürdüren ve ekstra bir geliri bulunmayan oyunseverleri fazlasıyla zorlayacak bir tutar. Eğer siz de bu kategoriye dahilseniz ve oyunun parasını hak edip etmediğinden emin olmak istiyorsanız, Activision’ın yeni kampanyası tam size göre demektir.

Call of Duty: Modern Warfare II için müjde!

CoD Modern Warfare 2 ücretsiz oluyor!

Yapılan açıklamaya göre popüler oyun 15 Aralık akşamından itibaren 4 gün boyunca ücretsiz erişime açık olacak. Yani dün akşam saat 21:00’de başlayan kampanya 19 Aralık’a kadar devam edecek.

CoD MW2 sistem gereksinimleri

Bu süre boyunca Call of Duty’nin çok oyunculu modunu denemek isteyen kişiler, bu yapımı istedikleri platformda indirerek deneyimleyebilirler. Bununla birlikte oyunun yalnızca online modunun ücretsiz olduğunu, onun da sadece bazı haritalarının kampanyaya dahil edildiğini belirtelim.

Öte yandan eğer hikaye moduna erişim sağlamak istiyorsanız, maalesef şu an için 1.099-TL ödeyerek bu oyunu satın almaktan başka çareniz bulunmuyor.

Marvel Örümcek Adam 2 önümüzdeki sonbaharda PS5’e geliyor