Opel Mokka-e fiyatı belli oldu

Opel Mokka 2

Ülkemizdeki tamamen elektrikli otomobil sayısı her geçen gün biraz daha artarken, bu kervana katılan son isimse Opel Mokka-e oldu.

Opel Mokka-e fiyatı belli oldu. Elektrikli otomobillerin günden güne yaygınlaştığı bir dönemden geçiyoruz. Neredeyse her ay yeni bir elektrikli otomobil Türkiye pazarındaki yerini alırken, bu kervana katılan son isimse Opel Mokka-e oldu. Hollanda merkezli Stellantis firmasının alt markalarından biri olan ancak üretim üssü olarak hala Almanya’da faaliyet gösteren otomotiv devi, bu hamlesiyle birlikte Türkiye’deki elektrikli otomobil pazarında ben de varım demiş oldu.

Opel Mokka 3

Çarpıcı tasarımı ve kompakt yapısıyla dikkat çeken yeni Opel Mokka’nın tamamen elektrikli versiyonu olan Mokka-e kaputunun altında 136 Hp güç ve 260 Nm tork üreten elektrikli bir motora sahip. 3 Farklı sürüş modu sayesinde gerek hızlanma gerekse de menzil konusunda farklı tercihler oluşturabilen aracın en uzun menzil mesafesi ise yaklaşık 400km civarı.

Opel Mokka 2

Opel Mokka-e fiyatı belli oldu

Tabi tüm bu özellikler ülkemiz vatandaşları için ikinci dereceden önem arz ediyor. Bunun sebebi ise, artık fiyat merakının diğer tüm özellik beklentilerinin önüne geçmiş olması. Yapılan açıklamalara göreyse, Opel Mokka-e yaklaşık 910.000-TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Ancak bu fiyatın içerisinde 1 yıllık hediye kasko ve yine belli bir bakiye içeren 1 yıllık elektrikli şarjı da dahil olacak.

Opel Mokka 4

Bakalım sayısı günden güne artan elektrikli araçlar, ülkemizdeki yüksek fiyat sorununun kırılmasını da sağlayabilecek mi?

John Wick’in yaratıcısından Sifu filmi geliyor