Oppo F23 Pro 5G özellikleri sızdırıldı

Oppo Reno 8T

Çinli teknoloji devi Oppo tarafından geliştirilen ve bir süredir sızıntılara konu olan F23 Pro 5G modelinden yeni bilgiler var.

Oppo F23 Pro 5G özellikleri sızdırıldı. Hindistan’da Oppo, orta seviye telefon pazarındaki portföyünü genişletmeye devam ediyor. Şirket, Snapdragon 695 işlemci ile yeni Oppo F23 Pro 5G‘yi 15 Mayıs’ta Hindistan’da duyuracak. Şimdi ise, popüler bir sızıntı uzmanı Oppo’nun ayrıca standart Oppo F23 5G’yi de yakında piyasaya süreceğini iddia ediyor. Resmi bir onay olmasa da, sızıntı uzmanı bazı önemli ayrıntıları paylaştı.

oppo 2

Mukul Sharma adlı sızıntı uzmanına göre, Oppo F23 5G yakında Hindistan’da piyasaya sürülecek. Cihazın altın ve siyah renklerde sunulacağı ve en az 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile donatılacağı belirtiliyor. Ek depolama seçenekleri de sunulabilir. Ayrıca, cihazın arka kısmında 64MP birincil sensörle başlayan üçlü kamera kurulumu yer alacak. İki adet 2MP kamera da cihazın arka kısmında olacak. Cihazın önünde 32MP bir selfie kamerası olacak.

Oppo Reno 8T 3

Oppo F23 Pro 5G özellikleri sızdırıldı

Sharma, Oppo F23 5G’nin 67W hızlı şarjı destekleyeceğini söylüyor ve cihazın 5.000mAh pil kapasitesine sahip olmasını bekliyoruz. Ancak cihazın yonga seti hakkında kesin bir bilgi verilmemiş olmakla birlikte, birçok kişi Snapdragon 695 işlemcisini taşıyacağını düşünüyor. Bu yonga seti, pek çok kullanıcının beklentilerini karşılamayabilir. Cihazın ekonomik bir fiyatla sunulması beklenmiyor.

Oppo Reno 9 1 1

Oppo F23 5G, tasarımı ve kameraları ile orta seviye telefon pazarında rakipleri arasında yerini alacak. Şirket, özellikle cihazın görünümüne büyük önem veriyor ve bu nedenle cihazın tasarımının oldukça estetik olacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Ancak, yonga setinin kalitesi hakkında kesin bir bilgi olmadığından, cihazın performansının ne kadar tatmin edici olacağı belirsiz. Oppo F23 Pro 5G özellikleri sızdırıldı.

Apple, Mac satışlarında düşüş yaşıyor