Oppo Reno 10 Pro tasarımı net bir şekilde ortaya çıktı

oppo 2

Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Oppo’nun yeni serisine ilişkin son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor.

Oppo Reno 10 Pro tasarımı net bir şekilde ortaya çıktı. OPPO, yeni bir akıllı telefon serisi olan Reno 10 üzerinde çalışıyor ve cihazın Pro varyantı sızdırılan yüksek kaliteli görüntülerle ortaya çıktı. Görüntüler, cihazın tasarımını tüm açılardan gösteriyor ve sızdırılan şematik tasarımla da uyumlu. OPPO Reno 10 Pro‘nun ön tarafında, merkez hizalı bir delikli ekran ve kıvrımlı kenarlar yer alıyor. Ekran boyutu 6.7 inç olacak. Ekranın üst ve alt çenelerinde ise dikkat çeken bir çerçeve var. Cihaz, sol üst köşede yeniden tasarlanmış bir hap şeklindeki kamera modülüne sahip. Bu modül, bir periskop lensi ve bir LED flaş ünitesi içeriyor.

Oppo Reno 9

OPPO Reno 10 Pro, ince bir form faktörüne sahip ve boyut olarak 163.2×74.2×7.9mm (arka kamera çıkıntısı dahil 10.2mm) olarak belirtiliyor. Güç ve ses açma-kapama tuşları sağ tarafta yer alırken, alt tarafta bir USB-C portu ve bir hoparlör ızgarası bulunuyor. Telefonun üst tarafında ise 3.5mm kulaklık jakı yer alıyor.

Oppo Reno7 Lite

Oppo Reno 10 Pro tasarımı net bir şekilde ortaya çıktı

Sızdırılan görüntüler, Reno 10 Pro’nun ana özelliklerini ortaya çıkarmasa da, geçen yılın Reno 9 Pro’sunun yerini alacağı düşünülüyor. OPPO, Reno 9 serisini Çin dışında piyasaya sürmediğinden, Reno 10 Pro‘nun da Çin pazarına yönelik bir cihaz olması muhtemel. Reno 10 Pro’nun güçlü bir yonga setine sahip olacağı ve Dimensity 8200 yonga setiyle çalışacağı söyleniyor.

oppo 1

Bu sızıntılar teknoloji meraklılarının ilgisini çekiyor, ancak cihazın resmi duyurusu ve piyasaya sürülmesi için hala birkaç ay var. Sonuç olarak, Reno 10 Pro hakkında daha fazla bilgiye yakın zamanda ulaşabiliriz. Oppo Reno 10 Pro tasarımı net bir şekilde ortaya çıktı.

Tesla Model 3 için yeniden sipariş almaya başladı