Oppo Reno4 Pro sızdırıldı! Bu sefer siyah beyaz!

Oppo Reno4 Pro

Dün Oppo tarafından tanıtım tarihi açıklanan Oppo Reno4 ve Oppo Reno4 Pro için yeni sızıntılarla karşı karşıyayız. İşte o sızıntılar:

Dün Oppo’nun Reno ailesinin son üyeleri olacak olan Oppo Reno4 ve Oppo Reno4 Pro ile ilgili kısa bir tanıtım videosu paylaştığını biliyoruz. Bu videoda yer alan telefonlar kırmızı ve mavi renklere sahip. Çin’den gelen yeni bir sızıntı ise telefonun siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip modellerini gözler önüne seriyor.

Aşağıda göreceğiniz gibi Reno4 Pro ve Oppo Reno4 olmak üzere iki farklı opsiyon olacak. Reno4 6.43 inç büyüklüğünde 2.5D eğimli ekran ile gelecek. Telefon gücünü Snapdragon 765G yonga setinden alacak. Bu yonga setine 8GB RAM ve 128GB/256GB depolama alanı eşlik edecek. Telefonun arka kısmında 48 MP çözünürlüğünde ana kamera, 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera, 2MP çözünürlüğe sahip derinlik lensi bulunacak. Ön kısımda ise 32MP çözünürlüğünde bir ana kamera ve 2MP çözünürlüğünde bir derinlik sensörü yer alacak.

Telefonda 4.000 mAh’lık bir batarya olacak ve bu batarya kablolu bir şekilde 65W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Oppo Reno4 Pro aşağıda görüleceği üzere 3’ten fazla renk seçeneği ile  birlikte gelecek. Telefonun hemen hemen tüm özellikleri zaten sızdırıldığı için 5 haziran 2020 tarihinde çok farklı bir özellikle karşılaşmayı beklemiyoruz.

Telefonun Türkiye’ye henüz gelmesi beklenmiyor. Çünkü Reno3 yeni piyasada yer aldı ve satış rakamları şimdilik oldukça iyi gidiyor.

Özellikler

Yukarıda yer alan renk seçeneklerinin doğru olduğunu aşağıda yayınlanan resmi videodan zaten öğrendik. Ancak sızdırılan yeni renk sızıntılarda beyaz bir Reno4 Pro görüyoruz. Bu renk seçeneği yukarıda yer alan renk seçeneklerinin arasında değil.

İşte telefonun en son sızdırılan fotoğrafları!

Oppo Reno4 Pro

Oppo Reno4 Pro 6 scaled Oppo Reno4 Pro Oppo Reno4 Pro 4 scaled Oppo Reno4 Pro Oppo Reno4 Pro

Oppo Reno4 Pro 7

DxOMark yeni bir karşılaştırma ile karşımızda!