Google Pixel 7a çıkış tarihi öncesi önemli uyarı!

Google Pixel 7a

Google’ın merakla beklenen yeni akıllı telefon modeli Pixel 7a’nın piyasaya sürülmesine kısa bir zaman kala uzmanlardan son derece önemli bir uyarı geldi.

Google Pixel 7a çıkış tarihi öncesi önemli uyarı! Mayıs ayının 10’unda düzenlenecek olan Google I/O etkinliği öncesinde, birçok Pixel 7a birimi eBay’de satışa çıktı. Ancak uzmanlar, cihazı resmi olmayan kaynaklardan satın almanın riskli olabileceğini belirtiyorlar. Zira Google, bu birimleri uzaktan devre dışı bırakabilir ve kullanılamaz hale getirebilir. Ayrıca, Pixel 7a’nın resmi olarak piyasaya sürülmesine de sadece birkaç gün kaldı. Bu nedenle, sabırlı olup cihazın resmi olarak satışa sunulmasını beklemek en sağlıklı seçenek olabilir.

Google Pixel 7a

Google Pixel 7a için beklenen özellikler arasında çift SIM kart desteği, 5G ve Bluetooth bağlantısı ve bir Tensor G2 yonga seti yer alıyor. Cihazın 6.1 inç FHD+ OLED ekranı ve 90Hz yenileme hızı ile donatılacağı söyleniyor. Ayrıca, Google’ın kendi Tensor G2 yonga seti ile güçlendirilmesi beklenen Pixel 7a, 8GB LPDDR5 RAM ve 128GB UFS 3.1 dahili depolama sunacak.

Google Pixel 7a 1

Google Pixel 7a çıkış tarihi öncesi önemli uyarı!

Fotoğraf çekimi özellikleri açısından, Pixel 7a’nın OIS ile donatılmış bir 64MP ana arka kameraya ve 12MP ultra geniş açılı bir kameraya sahip olması bekleniyor. Cihazın 10.8MP ön kamerası, yüksek kaliteli öz çekimler için kullanılabilir olacak. Pixel 7a, 4,400mAh batarya kapasitesi ile gelerek, 72 saatlik bir batarya ömrü sunacak ve ayrıca 20W kablolu ve kablosuz şarj desteği de sunacak.

Google Pixel 7a 3

Bu yeni Pixel modeli, Google’ın Android 13 işletim sistemi ile kutusundan çıkması bekleniyor. Bu da cihazın güncel ve en son sürüm işletim sistemi ile donatılmış olarak piyasaya sürüleceği anlamına geliyor.

Pixel 7a’nın resmi fiyatının 499 dolar olması bekleniyor. Bu fiyat, cihazın özellikleri ve performansı göz önüne alındığında oldukça rekabetçi bir seviyede olduğunu gösteriyor. Cihazın resmi olarak piyasaya sürülmesiyle birlikte, Pixel serisine olan ilgi ve beklenti artacak gibi görünüyor. Google Pixel 7a çıkış tarihi öncesi önemli uyarı!

Samsung, daha iyi uyku vaat ediyor