Oppo A7’nin yeni görüntüleri ortaya çıktı

OPPO F9 PH Waterdrop notch

Daha önce özellik tablosu sızdırılan Oppo A7’den yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Cihazın bu kez de render fotoğrafları gün yüzüne çıktı.

Oppo A7 yenilikçi özelliklerle gelmiyor!

Oppo, birbirine benzeyen ve hatta bazen birebir aynısı olan yeni telefonlar çıkartmayı seviyor. Kimi zaman bu modeller ayrı pazarlarda satılıyor ve aralarında bellek/depolama kombinasyonu veya ufak tasarım dokunuşları gibi ufak farklar yer alıyor.

Evet, Oppo’nun yeni A7’si de bunlardan birisi olacak. Model, Realme 2‘den tasarımıyla, A5’tense depolama birimi ve tasarımıyla ayrılıyor. Yani hemen aşağıda gördüğünüz telefon esasında Çinli şirketin başka modellerine pek çok yönden benziyor.

En azından gelen görüntüler, Oppo A7‘nin tasarımının bu modellerden biraz daha farklı olacağını gösteriyor. Öncelikle ön kısımdaki klasik çentik, yerini su damlası çentiğe bırakmış.

22 11 22 1

Kameraların ve parmak izi okuyucunun konumu aynı olsa da, arka kısımda da birtakım değişiklikler görmek mümkün. Renk seçenekleri altın ve mavi olarak belirlenmiş.

Peki A7’nin teknik özellikleri neler olacak? 6.2 inç HD+ ekran, Snapdragon 450 çipseti, 3/4 GB RAM, 32 GB artırılabilir depolama alanı, 13 + 2 MP arka; 16 MP ön kamera, 4230 mAh batarya ve Android 8.1 Oreo işletim sistemi.

En popüler akıllı telefonların maliyeti ve satış fiyatları!