Oppo A5’in yeni görüntüleri sızdırıldı

Oppo A5

Oppo’nun yeni orta segment telefonu bir kez daha görüldü. Oppo A5 adını taşıyan telefonun çok yakında satışa çıkması bekleniyor.

Yeni amiral gemisi akıllı telefonu Find X ile üst segmente oldukça iddialı giren Oppo, orta segmenti de ihmal etmiyor. Çinli telefon üreticisini yeni orta segment telefonu Oppo A5, bugün sızdırılan görüntülerle bir kez daha görüldü. Sızdırılan bu görüntülere bakılırsa A5; tasarım olarak Oppo A3 ile Oppo Realme 1’in buluşması gibi olacak.

Oppo A5 çift arka kamera ve çentikli ekranla geliyor

19:9 oranında 6.2 inç çentikli ekrana sahip telefon Snapdragon 450 yonga seti kullanıyor. Telefonun diğer teknik özellikleri arasında 1.8 GHz sekiz çekirdekli işlemci, 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı, microSD hafıza kartı desteği ve 4230 mAh batarya yer alıyor.

Oppo A5

Oppo A3’ün aksine A5 çift arka kamerayla geliyor. 13 + 2 megapiksel çift arka kameraya sahip A5’in selfie kamerası ise 8 megapiksel. Telefonun arka panelinde parmak izi okuyucu yer almıyor.

Telefonun fiyatı henüz açıklanmış değil. Ancak özelliklere bakılırsa Oppo A5; A3 ve Realme 1’e oldukça yakın bir fiyatla satışa sunulacak. Bu da telefonun 300 – 350 euro arası bir etiketle raflardaki yerini alacağı anlamına geliyor.

Uygun fiyatlı LG X2 satışa sunuldu