Oppo A7’nin teknik özellik tablosu gün yüzüne çıktı

Oppo A7nin teknik özellik tablosu gün yüzüne çıktı

Oppo’nun yenilemeye hazırlandığı A serisi, teknik özellikleriyle kendini gösterdi. Merakla beklenen Oppo A7 için maalesef çok heyecanlandıran detaylar olduğunu söyleyemiyoruz.

Oppo A7 geliyor fakat A5’ten çok farklı değil

A7X’in kardeşi ve A5’in halefi Oppo A7 için geri sayım başlıyor. Çinli üreticinin merak edilen yeni telefonu, sızdırılan teknik özellik tablosuyla beraber heyecanı fazlasıyla düşürdü. Zira yenilikler fazlasıyla sınırlı.

specs

Oppo A7x ile Oppo F9 arasındaki ilişkiyi biliyorduk. Görünüşe göre A5 ve A7 arasında da benzer bir ilişki bulunacak. İki cihaz arasında teknik anlamda neredeyse fark yok. Değişen tek şey bellek ve depolama kombinasyonları. Oppo A5, 64 GB dahili depolama ve 4 GB RAM’i standart olarak sunarken A7, 32 ve 3 GB seçenekleri ile işe başlamayı tercih ediyor. Not edilebilecek diğer bir fark ise 8 MP yerine kullanılan 16 MP’lik ön kamera.

Ayrıca ikili arasında yer alan boyut ve ağırlık farkı, farklı kasanın kullanılabileceğini gösteriyor. Bu da en azından farklı bir tasarım demek. Yine de birbirine çok yakın iki cihazı farklı pazarlarda piyasada göreceğiz gibi duruyor. Bakalım insanların A7’ye tepkisi ne olacak.

Çift ekranlı Nubia Z18S özellikleri netleşti