Oppo A78 5G modeli hakkında yeni bilgiler gelse de henüz tüm detaylar ortaya çıkmış değil

Oppo Reno 8T 3

Bu yılın ilk aylarında Oppo, yeni bir A serisi akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor gibi görünüyor. Yeni bir sertifikasyon görüntüsü, bu cihazın A78 5G modeli olacağını belirtiyor.

Oppo A78 5G modeli hakkında yeni bilgiler gelse de henüz tüm detaylar ortaya çıkmış değil. Oppo‘nun A78 5G modeli piyasaya sürülmeye yakın olabilir. Yeni bir rapor, Endonezya’daki TKDN sertifikasyon platformunda CPH2565 model numarasını taşıyan bir cihazın göründüğünü belirtiyor.

Oppo Reno 8T 2

Ayrıca, cihazın EEC sertifikasyon platformunda da görülebileceğini belirtiliyor. Son tespit, Tayland’daki NBTC veritabanında gerçekleşti. Diğer listeler, cihazın resmi adını açıklamamış olsa bile, yaklaşmakta olan akıllı telefonun pazarlama adı NBTC’de belirlendi. Ek bir not olarak, bu yılın başında Hindistan pazarında da bir A78 5G modeli piyasaya sürüldü.

oppo reno 10 2

Oppo A78 5G modeli hakkında yeni bilgiler gelse de henüz tüm detaylar ortaya çıkmış değil

Bu sertifikasyon görüntülemesine dayanarak, cihazın yakın zamanda Tayland pazarında piyasaya sürüleceğini beklemekteyiz. Oppo A78 5G, büyük olasılıkla daha önce piyasaya sürülen Oppo A77 5G modelinin devamı olacak. Özellikle, Oppo A77 5G modeli, Hindistan’da K10 5G olarak piyasaya sürüldü. Bu nedenle, A78 5G modelinin, benzer bir şekilde Hindistan pazarına bir K serisi telefon olarak çıkabileceği de olasıdır.

oppo 1

Ne yazık ki, liste sadece CPH2565 model numarasını ve A78 5G adını belirtiyor. Yani özellikler, fiyatlandırma, tasarım ve diğer detaylı bilgilere henüz sahip değiliz. Bu konuda daha fazla bilgi elde edildiğinde güncellemeler sağlayacağız. Oppo A78 5G modeli hakkında yeni bilgiler gelse de henüz tüm detaylar ortaya çıkmış değil.

Microsoft Xbox One oyunları yapmayı bırakıyor