Oppo A85 özellikleri TENAA’da göründü

oppo

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Oppo model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Sektörde en fazla telefon sevkiyatı gerçekleştiren 5 isimden biri olan Oppo şu aralar yeni bir model üzerinde çalışıyor. Çinli üreticinin ülkenin sertifikasyon kurumunda görülen son modeli Oppo A85 özellikleri ile orta segmente hitap ediyor.

Oppo A85 uygun fiyatlı olacak

Oppo’nın genel fiyat politikasının kullanıcı dostu olduğunu söylemek sanırım pek de yanlış olmayacaktır. Diğer Çinli üreticiler gibi agresif fiyat politikası ile geniş kitlelere erişen Oppo yeni modellerinde de bu politikasını değiştirmeyi düşünmüyor.

Zira geçtiğimiz gün TENAA’da ortaya çıkan Oppo A85, özellikleri baz alındığında uygun bir fiyata sahip olacakmış gibi görünüyor. Oppo’nun orta segmentteki yeni cihazı gücünü 2.5GHz hızında çalışan bir işlemciden alacak. Sistemini 4GB RAM ile destekleyecek olan telefonun dahili depolama alanı ise 32GB. Dileyen kullanıcılar microSD kart desteği ile depolama alanını 256GB’ta kadar genişletebilecekler.

Ekran Resmi 2017-12-22 15.28.22

13MP’lik ana kamera ile gelen telefonun selfie kamerası ise 8MP. 1440×720 piksel çözünürlüğünde 5.7 inçlik TFT LCD ekran ile satışa sunulacak olan Oppo A85 şık bir tasarıma da sahip.

Kutudan ilk çıktığında ColorOS destekli Android 7.1.1 Nougat ile çalışacak olan telefonun fiyatı ise henüz netleşmiş değil. Fakat parmak izi okuyucusu bile bulunmayan telefonun çok da yüksek bir etikete sahip olacağı düşünülmüyor. Yine de bekleyip göreceğiz.