Assassins Creed Remake mi geliyor? İşte detaylar

assassins creed

Ubisoft’un en köklü oyun serisi olan Assassins Creed önümüzdeki süreçte ilk oyunun remake versiyonu ile karşımıza çıkabilir. İşte konunun detayları.

Assassins Creed Remake mi geliyor? İşte detaylar! Son dönemde remake yapımların hayli popüler olduğunu söyleyebiliriz. Bu durumu ateşleyen ilk isimlerden birisi Capcom olmuştu. Efsaneleşen Resident Evil serisinin 2, 3 ve 4. oyununu remake olarak oyuncularla tekrardan buluşturan Capcom, diğer yapımcılara da örnek oldu.

Assassins Creed Mirage 3

Capcom tarafından yayınlanan Resident Evil 2 ve 3’ün remake versiyonları kısa sürede milyonlarca kopya satınca diğer üreticiler de efsane kategorisindeki yapımlarını tekrardan geliştirmek için kolları sıvadı.

Ubisoft, 'Assassin's Creed'in gelişini' açıkladı

Şimdiye kadar pek çok geliştirici, pek çok remake yapım tanıttı. Nitekim önümüzdeki süreçte bu yapımlara yenileri eklenecek gibi görünüyor.

Assassins Creed Remake mi geliyor? İşte detaylar

Bilindiği üzere bir süredir AC 2’nin remake sürümünün geliştirildiğine dair iddialar vardı. Hatta AC2 remake sürümüne ilişkin ilk görseller de sızdırılmıştı. Fakat bu oyunun fan yapımı bir proje olduğu ortaya çıktı.

assassins creed

Şimdi ise Ubisoft’un 2007 yılında çıkan ilk Assassins Creed oyununun remake versiyonu üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Bilindiği üzere Ubisoft önümüzdeki yıl içerisinde AC Mirage isimli bir yapım satışa sunulacak. Fakat bu yapım haricinde 2 farklı AC oyunu daha kodismi ile duyurulmuştu. İşte bu yapımlardan birisinin AC Remake olduğu iddia ediliyor. Muhtemelen Ubisoft da kısa süre sonra konu hakkında detaylı bir açıklama yapacaktır.

Elon Musk Twitter’ın Vine’ı geri getirmesini istiyor