Orta segment Oppo Reno A satışa sunuldu!

oppo reno

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Oppo, orta segmentteki yeni modelini satışa sundu. İşte Oppo Reno A hakkındaki detaylar.

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Oppo, orta segmentteki yeni modelini kullanıcıların beğenisine sundu.

Ekran altı parmak izi okuyucusu ve AMOLED ekran gibi Premium özellikleriyle ön plana çıkan Oppo Reno A ilk etapta Japonya’da raflardaki yerini aldı.

Gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 710 yonga setinden alan Reno A, sistemini 6GB RAM ile destekliyor. 128GB’lık dahili depolama alanına sahip olan model, Gorilla Glass 5 teknolojsine sahip 1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde 6.4 inçlik AMOLED ekranıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Telefonun arka tarafında yatay olarak konumlandırılmış 16MP + 2MP’lik çift ana kamera modülü yer alıyor. Ön tarafında 25 MP’lik selfie kamerası yer alan modelin bataryası ise 3600 mAh.

Kutudan ilk çıktığında ColorOS6 destekli Android 9 Pie ile çalışan model toza ve suya karşı IP67 sertifikası ile korunuyor. Çinli üreticinin Reno A için belirlediği fiyat ise 332 dolar.

Oppo’nun orta segmentteki yeni modeli önümüzdeki günlerde ülkemizde de satışa sunulabilir.

Çubuk telefonlar geliyor!