Realme Pad 2,11.5 inç 2K ekranıyla ortaya çıktı

eew

Realme , Realme Pad 2 adlı bir sonraki tabletinin 19 Temmuz’da Realme C53 ile birlikte piyasaya sürüleceğini resmen onayladı. Flipkart’ta tablete ayrılmış bir mikro site kullanıma sunuldu.

Realme Pad 2, 2000 x 1200 piksel 2K çözünürlük, 40Hz / 60Hz / 120Hz uyarlanabilir yenileme hızı ve 10 bit renk sunan 11,5 inçlik bir LCD ekrana sahip olacak. Hatırlamak gerekirse, orijinal Realme Pad daha küçük bir 10,4 inç LCD ekrana sahipti. Tabletin ekranı ayrıca, göz yorgunluğunu en aza indirirken uzun süre rahat görüntüleme sağlayan mavi ışık koruması ve DC kısma içeriyor.

Realme Pad 2

Tabletin %85,2’lik etkileyici bir ekran-gövde oranı sunması ve sürükleyici bir izleme deneyimi için minimum çerçeve sağlaması bekleniyor. 450 nit’lik tepe parlaklığı ile tablet, parlak dış mekan koşullarında bile yeterince görünür olmasını sağlıyor. Ayrıca Realme Pad 2, gelişmiş görüntü kalitesi için O1 Ultra Vision teknolojisi ile donatıldığını söyleyelim.

Tablet sürükleyici bir ses deneyimi vaat eden dörtlü hoparlörlerle donatılmış olarak karşımıza çıkacak. Şirket, Realme Pad 2’de göz alıcı bir “Glowing Spice Design” sunacak. Resmi görsellerde de görülebileceği gibi, tabletin görünümüne benzersiz bir dokunuş katmak için çift tonlu bir tasarım sunacak. Yeşil ve siyah tonlarında satışa sunulacak.

Realme, tabletin diğer ayrıntılarını henüz doğrulamadı. Önceki bir sızıntı , cihazın Helio G99 yonga seti ve 33W hızlı şarj özellikli 8.360mAh pil ile donatılacağını ortaya koydu . 8 GB RAM, 128 GB depolama, 20 megapiksel arka kamera ve Realme UI 4.0 tabanlı Android 13 ile gelirken cihazın 26 Temmuz’da satışa sunulması bekleniyor.

WhatsApp animasyonlu avatar özelliği üzerinde çalışıyor