Antstream Arcade, Xbox’a 1.000’den fazla retro oyunu getiriyor.

Antstream Arcade

Antstream Arcade, Xbox One ve Series X/S oyun konsollarına Space Invaders, Metal Slug ve Bubble Bobble gibi önemli oyunlarla birlikte 1.300’den fazla retro oyunu sunuyor.

Şirket, bu oyunların bulut oyun platformu aracılığıyla ek indirme veya yükleme olmadan anında oynanabileceğini ve her hafta daha fazla oyun ekleneceğini söylüyor.

Hizmet, bulut tabanlı oyun kayıtlarını, çevrimiçi bir skor tablosunu ve oyununuzu birden fazla cihazdan alma özelliğini destekleyecek. Antstream Arcade hizmeti , Mac, PC, Linux, Android TV, Firestick ve Samsung TV’lerde çalışıyor. Ancak ilk kez bir oyun konsoluna geliyor.

Antstream Arcade

Antstream ile orijinal oyunları modifiye edebiliyorsunuz.  Şirket hem yeni hem de eski oyuncular için yeni mini oyun zorlukları yaratılmasına izin veriyor.

Örneğin, değiştirilmiş bir Pac-Man haritası oynayabilmeniz mümkün. Çeşitli oyuncular turnuvalara katılabilecek ve  diğer oyunculara düello için meydan okuyabilecek. Hatta  en yüksek skor için de yarışabilecekler.

Microsoft’un halihazırda kendi Xbox Cloud Gaming akış hizmeti var ve bu hizmet Android, Windows, Samsung akıllı TV’ler ve belirli VR başlıklarında yerel bir uygulama olarak mevcut.

Ayrıca iOS ve Mac’te de mevcut ancak erişmek için bir web tarayıcısı kullanmanız şart.Xbox Cloud Gaming daha çok modern oyunları konsolunuzdan uzakta oynamaya odaklanırken, Antstream Arcade yalnızca nostaljik oyunlara odaklanıyor.

Antstream Arcade on Xbox bugünden itibaren Xbox mağazasında ön siparişe açılacak. Fiyatlandırma yıllık 29,99 dolardan başlayacak ve ömür boyu tek seferlik satın alma seçeneği 79,99 dolar olacak. Şirket, hangi satın alma seçeneğini tercih ederseniz edin, gelecekteki tüm oyunların ve yeni özelliklerin dahil olacağını söylüyor.

John Wick 5 iptal olabilir