WhatsApp animasyonlu avatar özelliği üzerinde çalışıyor

bbb1 1

Meta’ya ait popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yayınlanacak olan yeni güncelleme ile heyecan verici yeni bir özellik sunmaya hazırlanıyor. Uygulama 2.23.15.6 güncellemesi ile yeniliklere hazırlanıyor. 

Kısa bir süre önce WhatsApp , hem iOS hem de Android platformlarındaki avatar işlevinde iki önemli geliştirme yaptı. İlk iyileştirme, kullanıcıların yalnızca bir fotoğraf çekerek avatarlarını otomatik olarak oluşturmalarına olanak tanıyor . İkinci geliştirme, uygulama ayarlarında avatarlarını ayarlayanlara otomatik olarak sunulan, kullanıcıların kullanımına sunulan avatar koleksiyonunu genişletmeyi içeriyor.

WhatsApp

WhatsApp, bu gelişmelere dayanarak, en son beta güncellemesinde açıklandığı gibi, avatar paketinin animasyonlu bir sürümünü geliştiriyor. Bu güncelleme avatarlara dinamik bir unsur getirmeyi, çıkartmalara daha fazla yaşam ve kişilik katmayı ve genel iletişim deneyimini geliştirmeyi vaat ediyor. Kesin bir çıkış tarihi duyurulmamış olsa da, animasyonlu avatarlar zaten işlevsel ve istikrarlı bir kullanıcı deneyimi sağlıyor.

65

WhatsApp, animasyonlu avatarların yanı sıra, sohbetler sırasında kullanılan emojiyi temel alan ve kullanıcıların ilgili etiketleri daha kolay keşfedip paylaşmasına olanak tanıyan bir çıkartma önerme özelliği üzerinde çalışıyor .

WhatsApp, bu heyecan verici gelişmelere ek olarak, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için başka birçok özellik üzerinde aktif olarak çalışıyor. Bu, topluluklar için gizli bir telefon numarası özelliğiyle gizliliğin artırılmasını, kullanışlı bir sohbet listesi filtreleme özelliğinin sunulmasını ve yüksek kaliteli video paylaşım özelliklerinin uygulanmasını da içeriyor.

Xiaomi 13T’nin teknik özellikleri belli oldu