Oppo Find X’in tanıtım videosu yayınlandı

Oppo Find X

Bu hafta resmen tanıtılacak Oppo Find X’in yeni tanıtım videosu yayınlandı. Oppo’nun yeni telefonu benzersiz bir ekran tasarımına sahip olacak.

Bildiğiniz gibi Oppo önümüzdeki günlerde yeni amiral gemisi akıllı telefonu Find X’i resmi olarak tanıtacak. Oppo Find X’in çıkışı yaklaştıkça sızıntıların ve paylaşılan detayların sayısı da artıyor. Oppo’nun yeni amiral gemisi bugün bir kez daha görüldü. Oppo yeni amiral gemisi için bir tanıtım videosu yayınladı.

Oppo Find X, 19 Haziran’da tanıtılacak

Yayınlanan bu tanıtım videosu, telefonun tasarımı ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkardı. Ekranın ön panelin neredeyse tamamını kapladığı çerçevesiz bir tasarıma sahip telefonun kıvrımlı kenarları olduğu görülüyor. Ayrıca videonun sonundaki görüntüler, telefonun çentikli bir ekrana sahip olacağını gösteriyor.

https://twitter.com/bang_gogo_/status/1007504825930506240

Ancak bu videoya bakılırsa Find X piyasadaki çentikli telefonlardan farklı bir tasarıma sahip olacak. Bugüne kadar gördüğümüz çentikli ekranlarda bu çentik düz bir tasarıma sahipti. Ancak görünen o ki Find X’in ekranındaki çentik daha kıvrımlı bir tasarıma sahip olacak.

Ekrandaki bu çentikte sadece selfie kamerasının değil, ses çıkışı ve sensörlerin de yer alacağı söyleniyor. Böylece telefonun ön panelinde çentiğin yanı sıra çerçeve bulunması gerekmeyecek.

Oppo Find X

Görünen o ki Oppo, tasarımıyla piyasadaki amiral gemisi akıllı telefonlar arasında sıyrılacak bir telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Find X, 19 Haziran’da düzenlenecek etkinlikle resmen tanıtılacak.

Oppo Find X

Bu arada Oppo daha önce de Find X için yıldız futbolcu Neymar’ın boy gösterdiği bir tanıtım videosu yayınlamıştı. Bu videoyu da aşağıda bulabilirsiniz.

Samsung Gear S4 daha büyük batarya ile geliyor