Oppo A1 Pro’nun çıkış tarihi belli oldu

Oppo A1 Pro

Oppo, yeni orta segment akıllı telefonu Oppo A1 Pro’yu tanıtacağı tarihi açıkladı. Telefon ince çerçeveli tasarımıyla dikkat çekiyor.

Kasım ayının ikinci yarısı akıllı telefon dünyası için dolu dolu geçecek gibi görünüyor. Çünkü kasım ayının ikinci yarısında bir tanıtım etkinliği düzenleyeceğini açıklayan telefon üreticilerine her gün bir yenisi daha ekleniyor. Kısa süre önce Honor’dan benzer bir açıklama gelmesinin ardından bu kez de Oppo kasım ayının ikinci yarısı için bir tanıtım planı olduğunu duyurdu.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, yarın, yani 16 Kasım’da Çin’de özel bir etkinlik düzenleyerek yeni akıllı telefonu Oppo A1 Pro’yu resmi olarak tanıtacak.

oppo a1 pro 2

Oppo’nun yeni orta segment akıllı telefonu, yüksek yenileme hızına sahip ekranı ve incecik bir çerçeveye sahip ön panel tasarımıyla orta segmentteki rakiplerinden sıyrılmayı hedefliyor.

Oppo A1 Pro için yayınlanan resmi tanıtım afişleri, telefonun 108 megapiksellik bir arka kameraya sahip olacağını gösteriyor. Arka taraftaki 108 megapiksellik bu ana lense 2 megapiksellik bir portre kamerasının eşlik etmesi bekleniyor.oppo a1 pro

 

Oppo A1 Pro’nun OLED ekranı, 120 Hz yenileme hızıyla orta segmentten ziyade premium telefonlara yakın bir yerde konumlanacak. Oppo, telefonun ekran çerçevesinin alt kısmının sadece 2.32 mm olduğuna dikkat çekiyor ve A1 Pro’nun ince çerçevesiyle dikkat çekeceğini umuyor.

Telefonun hem teknik özellikleri hem de çıkış tarihi ve fiyatı gibi merak edilen detayları yarın gerçekleşecek etkinlikte netleşecektir. Gelişmeler için takipte kalın.

Jeff Bezos servetini hayır kurumlarına bağışlayacak