Oppo R17 Pro ne zaman satışa çıkacak ?

Oppo R17 Pro

Ağustos ayında tanıtılan Oppo R17 Pro için bekleyiş sona eriyor. Oppo üçlü arka kamerası ile dikkat çeken telefonun satışa çıkacağı tarihi açıkladı.

Bildiğiniz gibi Oppo yeni akıllı telefonu R17 Pro’yu ağustos ayında tanıttı. Ancak Çinli telefon üreticisi R17 Pro için resmi bir çıkış tarihi açıklamadı. Aradan geçen sürede telefonun piyasaya sürülmemiş olması soru işaretleri doğurdu. Ancak sonunda beklenen açıklama geldi ve R17 Pro’nun ne zaman satışa çıkacağı açıklandı.

Oppo R17 Pro üçlü arka kameraya sahip

Oppo, yeni akıllı telefonunu 11 Kasım’da satışa sunacak. R17 Pro ilk olarak Çin’de satışa çıkacak. Telefonun 8 GB RAM + 128 GB depolama alanına sahip versiyonu Çin’de yaklaşık 540 euroya satılacak. Oppo’nun daha sonraki günlerde telefonu Çin dışında da satışa sunması bekleniyor.

Oppo R17 Pro

6.4 inç AMOLED ekrana sahip R17 Pro’nun ekranındaki su damlası şeklindeki çentikte 25 megapiksellik selfie kamerası bulunuyor. Snapdragon 710 yonga seti kullanan telefonun teknik özellikleri arasında 8 GB RAM, 128 GB depolama alanı ve 3700 mAh batarya yer alıyor.

R17 Pro üçlü arka kamera ile geliyor. Telefonun üçlü arka kamerası 12 megapiksel ana kamera, 20 megapiksel ikincil kamera ve özellikle arttırılmış gerçeklik için kullanılacak 3D kameradan oluşuyor.

İlk yerli üretim logolu telefon : GM 9 Pro !