OnlyFans yıldızı intihar etti

OnlyFans yıldızı intihar etti

OnlyFans son yıllarda ciddi anlamda popüler olan bir platform. Şimdi ise bir yıldız intihar etti. İşte tüm detaylar.

OnlyFans modeli Coconut Kitty geçen Pazar günü intihar etti. Diana Deets, 24 yaşında olduğunu söylediği fotoğraflarında filtreler aracılığıyla daha genç görünmeye çalıştığı için sübyancıları cezbetmeye çalışmakla suçlanmıştı. Resmi hesabından yaptığı açıklamada, kendi canına kıymaya karar vermesinin nedenlerini belirtmeden “yüreğine çöken karanlıktan” bahsetti.

İngiliz Daily Mail gazetesi, Kitty’nin depresyon ve akıl sağlığı sorunları nedeniyle intihar ettiğine dikkat çekiyor. Söz konusu modelin servetinin 450.000 doları bulduğunu bildiriyor.

OnlyFans yıldızı intihar etti

Kendisini tanıyanlar “İnatçı ve güçlüydü ama aynı zamanda nazikti” ifadelerini kullandı. “Geçen Pazar, Coconut kendi canına kıydı. İnatçı ve güçlüydü ama aynı zamanda nazikti. Tanıdığımız en büyük kalbe sahipti. Her zaman etrafındaki herkesi cesaretlendirmeye çalışıyordu, herkesi istiyordu. Her zaman bir yuvaya ihtiyacı olan hayvanları alıyordu.” Ayrıca sosyal medyada yayınlanan yazıda, onun her şeyi “bedeni, zihni ve ruhu” derinden hisseden biri olduğuna dikkat çekiliyor. “Yaratmayı severdi” diye ekledi. “Sanat yapmayı ve kendini ifade etmeyi severdi ve çoğunuzun da onu sevdiğini biliyoruz ve hepinize her zaman çok minnettardı.” Bu durum takipçilerini üzse de platformun bireyler üzerindeki etkileri hakkında bazı tartışmalara da yol açtı. Günden güne büyüyen OnlyFans çok fazla kullanıcıya sahip denebilir.

Apple tablet kullanıcıları, yazılım güncellemelerine çok fazla ilgi göstermiyor!