PUBG Mobile oynamak için telefon alamayan genç intihar etti!

PUBG Mobile

Hindistan’da PUBG Mobile oynamak için ailesinden telefon almasını talep eden genç, istediği telefonu alamayacağı için intihar etti. Enterasan olayın detayları haberimizde.

Oyunların çok da nadir olsa kişinin sorunlarından dolayı can aldığı oluyor. Bunu oyuna bağlamamak lazım tabii. Bu tip olaya benzer bir olay da bugün Hindistan’da yaşandı. PUBG Mobile oynamak isteyen 18 yaşındaki genç, ailesinin istediği telefonu alamamasından dolayı intihar etmiş.

PUBG Mobile oynamak için telefon alamadı intihar etti

Hindistan’ın Mumbai şehrinde yaşayan genç ailesinden telefon almak için 37.000 ruble talep etmiş. Ancak ailesi bu parayı veremeyeceklerini maksimumda 20.000 ruble verebileceklerini belirtmiş.

PUBG Mobile

Buraya kadar her şey normal. Geliri olmayan kişi ailesinden en iyisini ister, ancak aile elindeki ile en iyisini yapmaya çalışır. Anca bu genç arkadaşımız 20.000 ruble değerindeki telefonların PUBG’yi açmadığını bahane ederek canına kıymış.

Siz siz olun bir oyunu oynamadım alamadım diye saçma sapan işlere kalkışmayın. Sonuçta bu bir oyun. Sizin canınızdan daha değerli değil.

Fortnite 7.30 güncellemesi yayılandı! Fortnite artık Android’de de 60 FPS’te çalışıyor!