OnlyFans yıldızı paylaşımları yüzünden işinden oldu

OnlyFans, müstehcen içerik yasağını 'askıya aldı'

Son zamanlarda moda haline gelen OnlyFans platformunda müstehcen pozlarını paylaşan Sparky Clarky isimli bir kadın, patronunun bunu öğrenmesi sonrası işinden oldu!

OnlyFans yıldızı paylaşımları yüzünden işinden oldu. Son yıllarda moda olan ve gün geçtikçe kullanıcı sayısı artan OnlyFans, yine sosyal medyanın gündeminde. Söz konusu platformda profil açarak müstehcen pozlarını paylaşan kişiler kervanına her geçen gün yenileri ekleniyor. Üstelik bu kişiler, asıl mesleklerini bir kenara bırakarak OnlyFans modeli olmak için uğraşıyor.

OnlyFans, Rusya'da hizmetini geçici olarak durdurdu

OnlyFans yıldızı paylaşımları yüzünden işinden oldu

Kimileri ise henüz işini bırakmadan sırf müstehcen fotoğraflarını paylaştığı için işten kovalıyor. İşte Sparky Clarky de bunlardan birisi. Bir otomobil galerisi dükkanında satış danışmanı olarak görev yapan kadın, patronunun çıplak fotoğraflarını sattığını öğrenmesinin ardından işten kovuldu. 10 yıl boyunca aynı yerde çalışan 35 yaşındaki model, “Kovulma nedenim bana söylediğinde hiç hoşuma gitmedi. Bu resmen cinsiyetçi bir ayrımcılıktı. İki hafta boyunca soru ve suçlamalarla azarlanırken çok ağladım ve çok stresliydim. Kelimenin tam anlamıyla, şimdiye kadar yaşadığım en kötü haftalardan ikisiydi. Beni kovmak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar.” ifadelerini kullandı.

OnlyFans, müstehcen içerik yasağını 'askıya aldı'

Şimdilerde paraya para demeyen ve eskisinden çok daha fazla kazandığını anlatan Clarky, “Kadınları bu şekilde damgalamak gerçekten inanılması güç bir durum. Tüm bunların bilmesini istedim. Bu konuyla hep birlikte mücadele etmeliyiz.

OnlyFans kullanıcılarına kötü haber! Müstehcen içerikler yasaklanıyor

Birbirimizin yanında olmalıyız ve birbirimizi korumalıyız. Şimdi sosyal medya paylaşımın sayesinde önceki maaşımın 10 katını kazanıyorum. Son gülen ben oldum.” diye konuştu.

Xbox Game Pass kütüphanesi 2 oyuna daha veda etti