Nike Training Club antrenman videoları 30 Aralık’ta Netflix’e geliyor

Nike Training Club antrenman videoları 30 Aralık'ta Netflix'e geliyor

Netflix bugün Nike Training Club antrenman videolarının yayın hizmetine taşınacağını duyurdu. İlk video grubu, 30 Aralık’tan itibaren tüm Netflix abonelerinin kullanımına sunulacak. İşte tüm detaylar.

Nike Training Club videoları daha önce, kullanıcılara antrenman programları ve sağlıklı yaşam stratejileri konusunda rehberlik eden iOS ve Android uygulamasına özeldi. Nike, Netflix’e iki bölüm halinde yayınlanan ve 10 dilde sunulan 30 saatin üzerinde video yükleyeceğini söylüyor. Netflix’e gelmeden önce, onları büyük ekranda izlemenin tek yolu, telefonunuzu bir HDMI kablosuyla veya AirPlay veya Chromecast ile kablosuz olarak bir TV’ye bağlamaktı. Bir telefon ekranına bakarken egzersiz yapmanın sınırlamaları göz önüne alındığında, Netflix’ten bir video başlatmak çok daha kullanışlı olacaktır diyebiliriz.

Nike Training Club antrenman videoları 30 Aralık'ta Netflix'e geliyor

İlk koleksiyon, 46 videoya yayılmış beş program içeriyor. “Kickstart Fitness with the Basics” (13 bölüm), “Two Weeks to a Stronger Core” (yedi bölüm), “Fall in Love with Vinyasa Yoga” (altı bölüm), “HIT & Strength with Tara” (14 bölüm) ve “Feel-Good Fitness” (altı bölüm) Aralık sonunda geliyor. İkinci parti 2023’te gelecek. Seri kullanıma sunulduğunda, bunları Netflix’teki bir Nike koleksiyonunda veya “Nike” araması yaparak bulabilirsiniz. Nike Training Club, 2009’da piyasaya sürüldüğünde ilk yüksek profilli mobil uygulamalar arasındaydı. Şimdi daha geniş bir sürümle kullanıma sunulacak. Söz konusu egzersiz programları ile daha fazla pakete erişim sağlanması da mümkün olacak.

MediaTek akıllı telefon yonga seti pazarında liderliğine devam ediyor