Onlyfans yayıncısı edepsizliğin dozunu kaçırdı!

OnlyFans, müstehcen içerik yasağını 'askıya aldı'

Gün geçmiyor ki Onlyfans yayıncılarıyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşanmasın. İlginç ve absürt olaylarla gündeme gelen yayıncılar bu sayede paraya para demiyor. Bu seferki hikayenin adresi ise en çok yayıncının bulunduğu Amerika. İşte tüm detaylar.

OnlyFans yayıncısı öyle birşey yaptı ki! Enteresan olayların ülkesi ABD bir kez daha ilginç bir olaya sahne oldu. Kanada’da yaşayan Jason isimli bir kadın, Amerika Birleşik Devletleri’nde oturan sevgilisini çok özledi ve onu ziyaret etmek için ABD’ye gitti. Bu özlemini sevgilisi ile cinsel bir fantezi yaşayarak gidermek isteyen kadının sonu ise hastanede bitti. İşte detaylar.

onlyfans

Onlyfans yayıncısı edepsizliğin dozunu kaçırdı!

Sevgilisinin bilgisayar oyunlarına çok düşkün olduğunu söyleyen Jason, “Ona bilgisayar oyunlarındaki gibi bir dünya yaratmak istedim. Dikkatini çekmenin başka bir yolu yoktu. Oynadığı oyundaki karakterin kostümünü giydim ve o da bir ejderha oldu.

Ünlü Türk şarkıcı OnlyFans

Beni kurtarması için anahtarı hazineye sakladığımı söyledim ve cinsel organımın içine koydum. Fakat işler bir anda tersine döndü.” ifadelerini kullandı. Olay anında keskin bir sancı ve kramp hissettiğini de söyleyen genç kadın, cerrahi operasyonun ardından anahtarın çıkartıldığını ve kendisini hiç bu kadar utanmış hissetmediğini de sözlerine ekledi.

OnlyFans kullanıcılarına kötü haber! Müstehcen içerikler yasaklanıyor

Gerçekten de bu tarz olayların en çok yaşandığı ülkelerin başında ABD geliyor. Özellikle kültürel anlamda pek çok farklı coğrafyadan insanları bünyesinde bulunduran ülkede bu tarz vakaların sık sık yaşandığı ifade ediliyor.

Deprem Fırsatçılarına Dikkat! Dolandırıcılara Paranızı Kaptırmayın!