OnlyFans modeli kirli çoraplarını satarak zengin oldu

Onlyfans yıldızı

Sizleri OnlyFans modelliği yaparak geçimini sağlayan Evski Vicious isimli bu kadınla tanıştıralım. Vicious’u diğer modellerden ayıran özelliği ise kirli çoraplarını satarak zengin olması!

OnlyFans modeli kirli çoraplarını satarak zengin oldu. Son yıllarda en çok dikkat çeken platformlardan birisi de OnlyFans. Bu sitede müstehcen fotoğraf ve videolarını satarak para kazananların sayısı hiç az değil. Hele ki insanların mesleklerini bırakarak OnlyFans modeli olmak için profil oluşturması, sektörden oldukça iyi paraların kazanıldığının da bir kanıtı.

Evski Vicious 1

Aynı zamanda hem manken olan hem de OnlyFans modelliği yapan Evski Vicious, aynı zamanda da bir dövme meraklısı. Vücudunun hemen her bölgesinde dövme olan kadın, müstehcen pozlarını satarak geçimini sağlıyor.

Evski Vicious 2

OnlyFans modeli kirli çoraplarını satarak zengin oldu

Ancak 28 yaşındaki model, bunun haricinde kirli çoraplarını da hayranlarına sattığını ve bu sayede hatırı sayılır paralar kazandığını açıkladı. Takipçilerinin genelinin ayak fetişisti olduğunu da duyuran kadın, yetişkin içerik sektörünün kendisi için bir ek iş olmaktan fazlası olmadığını da sözlerine ekledi.

Evski Vicious

Vücudunda bulunan çok sayıda dövme hakkında da konuşan Evski Vicious, “Onlar kendimi bulma ve dünyayla bağlantı kurma yolculuğumun bir parçası. Kendimi pagan bir cadı olarak görüyorum, bu yüzden doğanın gücüne gerçekten inanıyorum.” diye konuştu. Cinsellik hakkında da konuşan kadın, “Cinselliğinizi kucaklamak ve kendi teninize tamamen güvenmek, eşi benzeri olmayan bir duygu.” ifadelerini kullandı.

İşte karşınızda performans canavarı Xiaomi 13 Pro