Onlyfans fenomeni avukatlığı bıraktı!

OnlyFans kullanıcılarına kötü haber! Müstehcen içerikler yasaklanıyor

OnlyFans ile tanışmadan önce avukatlık yapan Denise Rocha, artık kariyerine bambaşka bir sektörde devam ediyor.

Onlyfans fenomeni avukatlığı bıraktı! Öğrencilik yıllarında oldukça çalışkan olan Denise Rocha, çok çalışarak hayalini kurduğu hukuk bölümünü kazandı. Mezun olduktan sonra da avukat olarak çalışmaya başlayan güzel kadın, pandemi döneminde moda olan OnlyFans ile tanışana kadar da çeşitli davalarda mesleğini icra etti. Ancak salgın ile birlikte onun da hayatı 180 derece değişti ve kariyeri bambaşka bir noktaya geldi.

OnlyFans, Rusya'da hizmetini geçici olarak durdurdu

Onlyfans fenomeni avukatlığı bıraktı!

Salgın döneminde adeta moda olan OnlyFans, Denise Rocha için de ilgi çekici bir mecra oldu. Burada kendisine bir profil oluşturan genç kadın, ilerleyen zamanlarda avukatlığı bırakarak sadece buraya odaklandı. Cinsel içerikli fotoğraf ve videolarını satarak yaşamına devam eden Rocha, artık bir OnlyFans modeli ve de bundan fazlasıyla memnun. Paraya para demeyen kadının açıklamaları ise hayli ilginç.

Onlyfans yıldızı

Mesleğinden ötürü sevgili bulamamaktan yakınan Rocha, “Bir konuya hakim ve zor konular hakkında nasıl konuşulacağını bilen biriyle tanıştığımda heyecanlanıyorum. İnsanlar seksi olduğum için benden uzak duruyor. Tek istediğim zeki bir adam.” ifadelerini kullanmış. Olumsuz yorumları ciddiye almadığını da söyleyen güzel model, “Her insanın her konuda fikri var.

OnlyFans kullanıcılarına kötü haber! Müstehcen içerikler yasaklanıyor

Herkes konuşmayı çok seviyor. Ancak ben olumsuz yorumları ciddiye almıyorum. Bir konuyu gerçekten düşünebilmem için söyleyen kişinin entellektüel bilgi birikiminin olması gerekiyor.” diyerek sözlerini noktalamış. Onlyfans fenomeni avukatlığı bıraktı!

BYD nVidia çipleri için harekete geçti