Sharp Yeni Telefonlarını Duyurdu

Sharp Yeni Telefonlarını Duyurdu

Japon devi Sharp, yeni model akıllı telefonlarını duyurdu. Sharp elektronik birçok malzeme üreten firma olarak biliniyordu; lakin uzun zamandır akıllı telefon pazarına girmek için de uygun zamanı bekliyordu.

Sharp’ın yeni akıllı telefonları ilginç tasarımlara sahip. Telefonlarla ilgili tek kötü taraf ise fiyatlarının pahalı oluşu. Yine de firma telefon satışlarıyla Dünya genelinde iyi bir pazar elde etmek istiyor.

Sharp’ın yeni model telefonunun ismi Aquos mini SHV31. Telefonun en önemli özelliği ekranla kasanın en-boy oranının birbiri ile eşit olması. Telefonun özellikleri ise şunlar: Snapdragon 801 yongaseti.

Yongasetinde; dört adet Krait 400 işlemci ve Adreno 330 grafik işlemcisi yer alıyor. Telefonun ekranı 4.5 inç ve 1920×1080 çözünürlüğünde. SHV31’in arka kamerası ise 13 megapiksel.

Sharp Yeni Telefonlarını Duyurdu
Sharp Yeni Telefonlarını Duyurdu

Telefonda 2120 mAh batarya kullanılmış. Sharp’ın; IGZO adını verdiği teknoloji ile telefon 3 güne kadar kesintisiz bir şekilde çalışıyor.

Telefon ayrıca su geçirmez bir yapıya sahip. Sharp’ın telefonları nostaljik bir görümüme sahip. Ne zaman ve hangi fiyata satışa sunulacağı bilinmiyor.

Sony’nin Yeni Akıllısı Xperia Z4 ’den Yeni haberler Var!