Akıllı Saat Sırası HTC’de

htc akıllı saat

2015 yılına girmemizle beraber Giyilebilir Teknolojinin ön plana çıkacağı bir yılın olacağını söylemek mümkün.Bu akıma Tayvanlı şirket HTC’de katılıyor.

Finansal haber ve bilgi servis sağlayıcısı Bloomberg‘in servis ettiği son haber Tayvanlı üretici HTC‘nin Akıllı Saat ürününü piyasaya süreceği. Mart ayında düzenlenecek olan ve büyük prestije sahip olan 2015 Dünya Mobil Kongresinde ürününü sergilemeyi düşünüyor.2015 yılının Giyilebilir teknoloji yılı olacağı kesin öyle ki Apple’ın ve Samsung’un piyasaya dahail olacağı biliniyor. En büyük rakibinin yeni donanımlarla iWatch olarak piyasaya sürülmesi beklenen Apple‘ın akıllı saati olacak. HTC bu çekişmenin neresinde kalacağı merakla bekleniyor.

htc1

Bloomberg‘in servis ettiği haberlere göre eHTC, Dünya Mobil Kongresi(MWC 2015) kapsamında gerçekleştireceği etkinlikte yeni akıllı telefonu HTC One M9 Hima ile birlikte akıllı saat duyurusunu da beraber kullanıcılara duyuracak. HTC‘nin 1 Mart tarihinde gerçekleştireceği etkinlikte, Android Wear ile çalışan ve yuvarlak tasarımlı bir farklı donanımlara sahip, HTC’nin akıllı saati aynı zamanda fitness takip cihazı olarak da kullanılacak.2014 yılında çıkacağı iddalarında daha önce hazır olmadıkları beyanını ileten şirket bu sefer profesini gerçekleştirecek gibi duruyor.

 

Bitcoin Kan Kaybediyor.