Merakla Beklenen OnePlus One Detaylandı

Merakla Beklenen OnePlus One Detaylandı

OnePlus’ın 23 Nisanda tanıtacağı ilk akıllı telefon modeli OnePlus One’ın teknik özellikleri, görüntüsü ve fotoğraf örnekleri ortaya çıktı.

OnePlus One son dönemin en ilgi çekici akıllı telefon modellerinden biri. İddalı çıkışlarıyla çok çok kişinin dikkatini çekmeyi başaran OnePlus, ilk akıllı telefon modeli OnePlus One’ı 23 Nisanda tanıtmaya hazırlanıyor. 16 ülkede satışa çıkacak olan OnePlus Onb, özellikle sosyal medya üzerinden aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

 oneplus one

Merakla beklenen telefonun teknik özelliklerine geçecek olursak, OnePlus One, 2.5GHz 4 çekirdekli Qulacomm Snapdragon 801 çip setini ve 3GB RAM ile birlikte gelecek. Telefonda 5.5 inç boyutunda Full HD JDI ekran bulunacak ve ekran 401ppi piksel yoğunluğuna sahip olacak. 3.100mAh kapasiteli bataryanın görev yapacağı One Plus One, 13 mega piksel çözünürlüğünde f/2.0 Sony Exmor IMX214 kamerayı kullanacak. 16-64GB arası dahili depolama alanlarının sunulacağı OnePlus One, Android 4.4 KitKat tabanlı CyanogenMod 11S işletim sistemiyle çalışacak.

 oneplus one cyanogenmod

152.9×75.9×8.9 mm boyutlarındaki OnePlus One 160 gram ağırlığında olacak ve geçtiğimiz günlerde tanıtılan Oppo Find 7 ile aynı boyutlara sahip olacak. StyleSwap adlı değiştirilebilir kılıflar OnePlus One ile bilirkte satışa sunulacak. Oldukça şık tasarıma sahip olan arka kapaklar, 4 farklı ağaç deseni, deri, denim ve siyah renk gibi alternatiflere sahip. OnePlus One’ın çıkarılabilir arka kapağını, StyleSwap kapaklar sayesinde farklı bir görünüme kavuşturmak mümkün.

oneplus one photo 1oneplus one photo 2

 

Görsellerin üzerine tıklayarak orijinal hallerini görebilirsiniz.

OnePlus One 23 Nisanda tanıtıldıktan sonra 16 ülkede satışa sunulacak. 400 Dolar/350 Euro dan daha düşük bir fiyatla satışa sunulması beklenen OnePlus One ilk önce davet sistemiyle, ardından da tüm tüketicilerin kullanımına sunulacak.

LG isai FL’nin Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı