En fazla satılan otomobil modelleri bakın hangileri oldu: Sürpriz modeller var

Volkswagen elektrikli araç

En fazla satılan otomobil modelleri merak edilen konular içerisinde yer alıyor. Özellikle bazı otomobil modellerinin diğerlerine göre daha fazla satış yaptığı görülüyor. Hadi gelin konu ile ilgili tüm detaylara birlikte bakalım.

En fazla satılan otomobil marka ve modeli belli oldu. Burada yapılan değerlendirme ikinci el satışlara göre yapıldı. Genel olarak değerlendirildiğinde düşüş yaşandığı söylenebilir. Fakat geçen ay ile kıyaslandığında bir miktar artış var. Yani Kasım ayı Ekim ayından biraz daha iyi geçti.

Konuyla ilgili ortaya çıkan son detaylara göre vatandaşlar araç alımında ikinci ele yoğunlaşmaya çalışıyor. Sıfır modellerin çok yüksek fiyatlara sahip olması can sıkıcı olabiliyor. Bu nedenle daha çok ikinci el araçlara doğru bir yönelim var. Elbette bazı markalar çok daha fazla alınıp satılabiliyor. Volkswagen Passat bu konuda lider.

En fazla satılan otomobil modelleri belli oldu

Ortaya çıkan son detaylara göre ikinci el otomobil pazarında en fazla tercih edilen marka Volkswagen oldu. 19 bin 553 araç satışı bu markaya aitti. Onun hemen ardından 17 bin 410 adet ile Renault geliyor. Ford ise 13 bin 526 adet araç satışı gerçekleştirdi.

En fazla satılan otomobil

Çok fazla tercih edilen modellere baktığımızda bizi ilk başta Volkswagen Passat karşılıyor. Onun hemen ardından yine birçok kişi tarafından tercih edilen Renault Clio geliyor. Yine Renault markasına ait olan Megane model ikinci el araç alıp satan kişiler tarafından büyük oranda tercih ediliyor.

Google Pixel cihazları yeni özellikler kazanıyor: Otomobilleri bile çalıştıracak

En fazla satılan otomobil modellerine bakmaya devam ettiğimizde Fiat Doblo hafif ticari araçlarda ön plana çıkıyor. Hemen ardından Ford transit geliyor. Ağırlıklı olarak Ford modellerinin bu alanda ön planda olduğunu görüyoruz. Peki sizin ikinci el otomobillerde tercihiniz hangisi? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.