OnePlus Pad küresel pazar için geri sayıma geçti

oneplus pad 2

OnePlus’ı tablet sektöründe temsil edecek olan OnePlus Pad için yeni bir açıklama geldi. İşte OnePlus Pad’in küresel pazara çıkış tarihi.

OnePlus Pad küresel pazar için geri sayıma geçti. Birkaç ay önce, OnePlus, OnePlus Pad tabletini tanıtarak küresel pazarda OnePlus 11 akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Ancak, tabletin fiyatı ve satışa sunulacağı ülkeler hala belirsizdi. Marka, tableti önceden sipariş edebileceğiniz tarihi resmi olarak açıkladı.

OnePlus Pad 2

OnePlus, OnePlus Pad‘in 28 Nisan’da Hindistan ve diğer küresel pazarlarda önceden sipariş edilebileceğini açıkladı. İlgi duyarsanız, tabletin önceden sipariş edilebilirliği hakkında e-posta bildirimleri almak için OnePlus web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

oneplus pad 2

OnePlus Pad küresel pazar için geri sayıma geçti

144 Hz yüksek yenileme hızı, keskin 2,800 x 2,000 piksel çözünürlük ve 500 nit zirve parlaklık ile etkileyici bir 11,6 inç ekran sunan OnePlus Pad, üstün bir izleme deneyimi vaat ediyor. Yeni tablet güçlü MediaTek Dimensity 9000 işlemcisi, 12 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 256 GB UFS 3.1 depolama ile sorunsuz ve verimli performans sağlıyor.

oneplus pad 1

OnePlus Pad, Dolby Atmos ve Dolby Vision desteği ile Omnibearing Sound Field teknolojisi ile olağanüstü eğlence özellikleri sunuyor. 9,510mAh’lık büyük pil, 67W hızlı şarj cihazı kullanılarak hızlı bir şekilde şarj edilebilir ve iddia edildiğine göre bir ay kadar bekleme süresine sahip.

13MP arka kamera ve özçekimler için 8MP ön kamera ile birlikte gelen OnePlus Pad, Android 13 işletim sistemi ve OxygenOS 13 ile çalışıyor. Ayrıca cihazın, parmak izi sensörü, Dolby Atmos ses teknolojisiyle dört hoparlörlü bir sistem ve gelişmiş bağlantı için Wi-Fi 6 donanımı ile donatıldığını belirtelim.

Realme C55 satışları başarısıyla şaşırttı!