OnePlus Nord Buds 2 fiyatı sonunda kesinleşti

oneplus buds

OnePlus, Nord Buds 2 TWS kulaklıklarını piyasaya sürdü ve bu lansman OnePlus Nord CE 3 Lite akıllı telefonun piyasaya sürülmesiyle aynı zamana denk geldi. Bugün, akıllı telefon ve Nord Buds 2 TWS kulaklıklar bazı ülkelerde satın alınabilir durumda.

OnePlus Nord Buds 2 fiyatı sonunda kesinleşti. OnePlus Nord Buds 2 bugünden itibaren ilk etapta Hindistan pazarında satışta olacak. Yeni TWS kulaklıklar 36 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulurken, Hintli kullanıcılara özel bazı kampanyalarla bu fiyat 32 dolara kadar düşüyor.

oneplus buds

OnePlus Nord Buds 2, öncüllerinde olduğu gibi yarı kulak içi tasarımını takip ediyor ve düz bir gövdeye ve silikon kulak uçlarına sahip. Bu kulaklıklar, toz ve suya karşı dayanıklılıklarını gösteren IP55 sertifikasına sahiptir.

OnePlus Buds Z

OnePlus Nord Buds 2 fiyatı sonunda kesinleşti

OnePlus Ses kalitesi konusunda, OnePlus Nord Buds 2, 12,4 mm çift dinamik titanyum sürücüye sahiptir ve 25 dB’ye kadar aktif gürültü önleme özelliği sunar. Kulaklıklar, dengeli bir dinleme deneyimi sunan BassWave bas artırma algoritmasına sahiptir. Ayrıca, kristal netliğinde arama kalitesi için çift mikrofon bulundururlar. OnePlus Nord Buds 2, Dolby Atmos, Dirac Sound tuning ve sound master equalizer desteği sunar. Ayrıca çevrenizdeki olayları fark edebilmeniz için şeffaflık moduyla da birlikte gelir.

OnePlus Buds Z

OnePlus Nord Buds 2, şarj kutusuyla birlikte 36 saate kadar dayanabilen 480mAh bir bataryaya sahiptir. Her kulaklık, sırasıyla, ANC etkin ve etkisizken 5 ve 7 saatlik müzik çalma süresi sağlar. Bakalım OnePlus’ın bu yeni cihazları, kablosuz kulaklık pazarında nasıl bir etki bırakacak. OnePlus Nord Buds 2 fiyatı.

Teknoloji çalışanlarının dörtte üçü işinde mutsuz